Ismeri Pellegrini a Ronaldo-ellenszert

2016. April 25. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Manuel Pellegrini
Kedden BL elődöntőt rendeznek, ekkor a Manchester City a Real Madridot fogadja. Manuel Pellegrini állítólag tudja, hogyan vegyék ki a játékból Cristiano Ronaldót.

A portugál világsztár nem akármilyen teljesítményt nyújt, 16 gólnál tart már idén a BL-ben, összesen pedig 47 alkalommal talált az ellenfelek kapujába a szezonban. Nem csoda, hogy leginkább tőle tartanak a City drukkerei, de szerencséjükre menedzserük, Pellegrini ismeri a Ronaldo elleni orvosságot.

A szakember ugyanis már dolgozott korábban együtt a Manchester United egykori játékosával, aki éppen akkor töltötte az első szezonját a spanyol fővárosban. Pellegrini ellenfélként is nézett már farkasszemet Ronaldóval, így tudja, mire lehet számítani a támadótól.

“Cristianót már azelőtt leigazolta a klub, hogy én megérkeztem volna” – emlékezett vissza a chilei. “Nem lepett meg egyáltalán, milyen remek karriert futott be Madridban. Még a Villarreal edzője voltam, amikor a Manchester United ellen játszottunk, szóval tisztában voltam a képességeivel. Négy alkalommal mérkőztünk meg, mindig nulla-nulla lett az eredmény, szóval védekezésben valamit nagyon jól csináltunk. Nem csak Ronaldóra figyeltünk akkor, hiszen az MU-ban ott volt Wayne Rooney, Ryan Giggs, Paul Scholes és Ruud van Nistelrooy is.”

Pellegrini tehát már bizonyított edzőként, és most talán még jobb játékoskeret áll a rendelkezésére, mint akkoriban, amikor még a Villarrealt irányította. A City és a Real is jó formában van, annak ellenére, hogy mindkét együttes harmadik helyen áll hazája pontvadászatában.

A Manchester City sikerére a szorzó 3.00, míg a vendég Real Madrid győzelmére 2.45. Arra, hogy Ronaldo eredményes lesz a találkozón 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply