A Roma közelebb kerülhet

2016. April 25. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
Hétfő délután rangadót rendeznek az olasz labdarúgó bajnokság 35. fordulójában, hiszen a tabella 3. AS Roma a jelenleg második Napolit fogadja.

34 mérkőzést követően a Napolinak 73 pontja van, míg a Romának 68. Az elmúlt hat fordulóban ugyanannyi pontot gyűjtöttek a felek, így a mostani rangadónak komoly tétje lesz, hiszen egy vendég siker esetén gyakorlatilag már borítékolható lesz a bajnokság végeredménye. Ugyanakkor, a nápolyiak matematikailag még az első helyre is odaérhetnek, ehhez azonban a kiváló formában lévő Juventusnak egy nem várt rossz szériát kellene produkálnia.

Amióta Luciano Spalletti átvette a “farkasok” irányítását Rudi Garciától, az együttes ismét elkezdte gyűjteni a pontokat. Bár a vezetőedző kapcsolata látszólag nem felhőtlen a klub ikonjával, Francesco Tottival, a Torino elleni bajnokit követően az egekig magasztalta. A 39 éves támadó a 86. percben lépett pályára csereként, 1-2-es állásnál, majd két perc alatt két gólt is szerzett, megszerezve a győzelmet szeretett csapatának.

Azt azonban még korai lenne kijelenteni, hogy Totti jövőre is a rómaiakat fogja erősíteni. A Napoli elleni rangadót megelőzően kislánya keresztelőjét követően beszélt a jövőjéről, és csak annyit mondott: “Szeretnék a Roma játékosa lenni jövőre is, de ez nem rajtam múlik.” Természetesen a szurkolók szeretnék, ha a csapatkapitány maradna, főleg azok után, amilyen remek megmozdulásai voltak a Torino ellen.

A Napolival szemben is hasonló küzdeni akarást kell mutatnia Spalletti legénységének. A nápolyiak kedden egy hatossal küldték haza a Bolognát, előtte viszont derbit veszítettek az Inter otthonában, a hónap elején pedig az Udinese is megtréfálta őket (3-1).

Az AS Roma sikerére a szorzó 2.50, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Napoli győzelmére pedig 2.80.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply