Ibrahimovic nem játszik a Barcelona ellen

2014. September 29. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Zlatan Ibrahimovic
A Paris Saint-Germain csatára nem épült fel sérüléséből, biztosan nem lép pályára a Barcelona elleni BL-meccsen.

 

Laurent Blanc a múlt héten még optimistán nyilatkozott Zlatan Ibrahimovic kapcsán, a PSG vezetőedzője remélte, hogy a héten a svéd csatár már a csapat rendelkezésére tud állni. Ibrahimovic az elmúlt hetekben saroksérüléssel bajlódott, a Lyon elleni mérkőzés után dőlt ki a sorból, a svéd labdarúgó kihagyta a Caen és a Toulouse elleni bajnokikat.

Ibrahimovic pedig hiányzik a párizsi csapatból, amely nem kezdett lendületesen, elmúlt öt meccséből négyen csak ikszelt. Blanc nem is tagadja, hogy a támadót nem lesz könnyű pótolni.

“A különböző vizsgálatok azt mutatták ki, hogy nem sikerült tökéletesen felépülnie sérüléséből, bal sarkánál még mindig fájdalmat érez. Ez egyben azt is jelenti, hogy Ibrahimovic nem szerepelhet a Barcelona ellen” – szól a PSG hivatalos közleménye.

“Ibrahimovic nélkül nem könnyű, ezt már jól tudjuk. Kedden csak egy jó csapat tudja majd kompenzálni a hiányát” – mondta Blanc a svéd hiányát illetően.

A PSG kedden látja vendégül a Barcelonát a BL-ben: a hazai győzelem oddsa 3.90, a döntetlenre 3.70, a vendégek sikerére 2.00 a szorzó.

A két csapat a BL elmúlt kiírásában is összecsapott egymással, a negyeddöntő első meccsén Párizsban 2-2-es döntetlent játszottak, míg a barcelonai meccs 1-1 lett, így a katalánok idegenben lőtt több góllal jutottak tovább.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply