Hosszú időre kidőlt De Bruyne

2016. January 30. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Kevin de Bruyne
Kevin de Bruyne, a Manchester City belga támadója sérülést szenvedett csapata szerdai Ligakupa-elődöntőjében, valószínű, hogy ki kell hagynia az idény hátralévő részét, és az Európa-bajnokságot is.

A Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a City 3-1-re legyűrte az Evertont, és 4-3-as összesítéssel bejutott a sorozat fináléjába, ahol a Liverpool lesz az ellenfele. De Bruyne csereként lépett pályára a találkozón, majd az utolsó percekben súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, és egész biztosan hosszabb kihagyás vár rá.

A belga játékos bokájában és térdében is sérültek a szalagok, de egyelőre még nem világos, hogy milyen mértékben, ez csak a napokban, az orvosi tesztek eredményeinek ismeretében derül ki. A futballista ügynöke, Patrick De Koster egyelőre annyit árult el, hogy legalább hat hétig tart a felépülése, de az sem elképzelhetetlen, hogy ennél sokkal hosszabb lesz a kényszerpihenő, és csak ősszel térhet vissza a pályára.

“Korai lenne még jóslásokba bocsátkozni, a minimum hat hetes kihagyás viszont biztosnak tűnik. Kevin szomorú, hiszen sok fontos meccset kell kihagynia, de optimistán tekint a következő időszakra. Tizenöt éves kora óta ismerem, azóta nem volt ilyen csúnya sérülése, de reménykedünk, hogy hamar felépül, és visszatér a pályára” – fogalmazott az ügynök.

A City hétvégén is kupameccset játszik, de a rangosabb sorozatban, az FA-kupában. A szombati ellenfél a Premiership sereghajtója, az Aston Villa lesz, a manchesterieknek idegenben kell kivívniuk a továbbjutást, vagy legalább az újrajátszást. A Villa győzelmére a szorzó 5.25, a döntetlenre 3.90, a City diadalára 1.72.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply