Hosszabbított Cahill a Stamford Bridge-en

2015. December 3. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Gary Cahill
Négy éves szerződést kötött Gary Cahill a Chelsea-vel, annak ellenére, hogy csak párszor kapott játéklehetőséget ebben a szezonban.

A Chelsea védelme az elmúlt szezonban megfelelően tette a dolgát, ennek is volt köszönhető a bajnoki cím. A hátsó alakzatot megbízható, rutinos játékosok alkotják, akik együtt a szezon legkevesebb gólját engedték az ellenfeleknek, összesen csak 32 gólt kaptak a bajnokságban.

Idén azonban sokkal inkább döcög a szekér a Stamford Bridge-en, már Jose Mourinho menesztése is állandó téma. A londoniak hátsó alakzata is tehet a visszaesésért, 14 meccsen már 23 gólt kapott Mourinho csapata. A portugál ennek megfelelően igyekszik változtatni, ennek volt áldozata Cahill, aki ugyan a szezon elején még stabil kezdő volt, ám novemberben már csak egy mérkőzésen volt Mourinho 11-ében.

Ám a kevesebb játéklehetőségtől nem ijedt meg a védő, aki mindenképpen maradni akar, és bizonyítani, hogy méltó a bajnoki címvédő bizalmára. A 29 éves labdarúgó 2012-ben igazolt a Bolton Wanderersből a Stamford Bridge-re, ahol már szép kis trófea-gyűjteményt hozott össze, nyert FA-kupát, Bajnokok Ligáját, Európa Ligát, míg az elmúlt idényben bajnokságot.

“Nagyon örülök, hogy hosszú távon biztosíthatom a jövőmet a Chelsea-nél, amely egy remek klub. Fontos számomra a bizalom” – mondta Cahill, miután aláírta új, 2019-ig szóló szerződését.

A Chelsea a hétvégén a kieső helyen tanyázó újonc Bournemouth-t fogadja: a hazai győzelem szorzója 1.36, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 8.00 az odds.

A két csapat nem túl jó eredményeket produkált a közelmúltban, a Chelsea három vereség után négy pontot gyűjtött az elmúlt két fordulóban, míg a Bournemouth három vereség után két döntetlent ért el.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply