Hosszabbított az Atlético ásza

2014. February 18. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Az Atletico Madrid egyik legjobb középpályása, Raul Garcia 2018 júniusáig meghosszabbította a szerződését a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre készülő spanyol labdarúgócsapattal.

 

Diego Pablo Simeone

Simeone együttese Milánóban lép pályára szerda este.

Az Atlético Madrid remekül szerepel az idén a spanyol bajnokságban, a madridi riválissal, a Reallal, valamint a Barcelonával együtt 30-30 ponttal gyakorlatilag holtversenyben vezetik a tabellát, csak rosszabb gólkülönbsége miatt tanyázik a harmadik helyen Diego Simeone együttese. Az idei jó teljesítmény egyik kulcsfigurája Raul Garcia, aki középpályás létére 33 meccsen már 15 gólt szerzett az idei szezonban, tehát gyakorlatilag minden második találkozón betalál. A 27 éves játékosnak új szerződést is ajánlottak a klub vezetői, ő pedig elfogadta azt, így 2018 júniusáig aláírt jelenlegi csapatához.

“Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk a folytatásról, igaz, nem volt nehéz, mert a klub is akart engem, nekem pedig eszem ágában nem volt elmenni innen. Remek szezont futunk, ezért nyugodtak vagyunk, csak így szabad továbbra is játszanunk” – mondta a spanyol válogatott középpályás.
Jose Luis Perez Caminero, az Atlético sportigazgatója természetesen elégedetten nyilatkozott a szerződés meghosszabbítását követően. “Raul elképesztően sokat dolgozott az elmúlt két évben, és ez meg is látszik a teljesítményén, támadásban és védekezésben is egészen kiemelkedőt nyújt szinte minden egyes meccsen. Ő az egyik legerősebb játékosunk mind a pályán, mind az öltözőben, így nagyon nagy erősítés számunkra, hogy marad a csapatnál. Az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy egyben tartsuk a keretet, ez egy fontos lépés volt effelé.”

Az Atlético Madrid szerdán este a Milanhoz látogat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, a spanyolok győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.30, az olaszok sikerére pedig 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply