Seedorf bízik Balotelliben

2014. February 18. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Mario Balotelli

Mario Balotelli azt szeretné, hogy csak a focira kelljen koncentrálnia, Clarence Seedorf, a Milan vezetőedzője pedig úgy véli, hogy az olasz válogatott csatár az egyik leguniverzálisabb játékosa.

 

A Milan ismét győzött Clarence Seedorf irányítása alatt, a piros-feketék ugyan nem játszottak jó meccset a végig betömörülve védekező Bologna ellen hazai pályán, de Mario Balotelli hajrában lőtt távoli csodagóljával így is nyerni tudtak 1-0-ra, így feljöttek a kilencedik helyre a tabellán.

“Megnéztem a kapust és láttam, hogy egy kicsit kint áll a kapuból, ellőttem teljes erőből és szerencsére gól lett” – kezdte a mérkőzés után a találkozó hőse, Balotelli. “Seedorf hisz bennem és bizalmat ad nekem, ezért az én feladatom, hogy húzzam a csapatot előre és ilyen gólokat szerezzek. Igaz, hogy ma nem játszottunk jól. A média túl sokat foglalkozik a privát életemmel és kérem, hogy ne tegyék. Én vagyok a válogatott csatára is, engedjék, hogy éljem az életem.”

Seedorf a Bologna elleni győzelmet követően természetesen Balotellit dicsérte, és elmondta, hogy elővigyázatosságból cserélte le Kakát, akinek vélhetően nem komoly a sérülése.

“Ez a fajta gól Mario legnagyobb fegyvere. Ami a gólnál is fontosabb, hogy ez is bizonyítja, hisznek magukban a srácok, hogy képesek jó eredményre, különben nem tudnánk ilyen gólokat lőni. Bízom Marióban és hiszek benne, nemcsak középen tud játszani, hanem a szélen mindkét oldalon. Essien a BL-ben fog játszani, nem akartam most kockáztatni, Kaká azt mondta, nincs komolyabb sérülése, elővigyázatosságból cseréltem le.”

A Milan szerdán az Atlético Madridot látja vendégül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a San Siróban, a hazaiak győzelmére 3.60 az odds, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply