Hosszabbítana a Chelsea a kapitányával

2016. May 14. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

John Terry
A londoni futballklub, a Chelsea egyéves szerződéshosszabbítást ajánlott John Terrynek, aki azonban még nem döntött a folytatásról.

Terry 1998-ban kezdődött karrierjét szinte teljes egészében a Chelsea-nél töltötte, mindössze egy félévet játszott kölcsönben a Nottingham Forestnél. A védő ez idő alatt már több, mint hétszáz hivatalos mérkőzésen lépett pályára a Chelsea-ben, és még a jelenleg zajló idényben is meghatározó tagja volt a csapatnak. A csapatkapitány 24 bajnokin szerepelt, és az edzőváltás ellenére sem ingott meg a pozíciója.

Ugyanakkor már januárban szóba került Terry jövője, a játékos pedig nem volt elégedett azzal, hogy a klub nem ajánlott neki korábban lehetőséget a folytatásra. A Chelsea az év végéig várt a szerződéshosszabbítás felajánlásával, a hírek szerint a szezon utolsó meccse előtt kínáltak Terrynek új kontraktust.

Az idény közben érkező Guus Hiddink a napokban fejtette ki véleményét Terry kapcsán, a holland szakember szerint az angol válogatott védő megérdemli a megbecsülést, és nemcsak korábban nyújtott, hanem a jelenlegi teljesítménye miatt.

“Ha egy játékos 20-21 évet tölt el egy klubnál, az nagyon tiszteletreméltó, így válnak a játékosok legendákká, nekünk pedig kötelességünk megbecsülni őket” – mondta Hiddink.

Ha Terry úgy dönt, hogy nem fogadja el a klub ajánlatát, akkor már túlvan a búcsúmeccsén, ugyanis a Sunderland elleni találkozón a szezon során második piros lapját kapta, ami azt jelenti, hogy a Leicester City elleni hazai mérkőzésen nem léphet pályára a Chelsea-ben.

A Chelsea győzelmére a szorzó 2.30, a döntetlenre 3.75, a Leicester City sikerére 3.10.

A tavalyi és az idei bajnokcsapat őszi összecsapását 2-1-re nyerte meg a Leicester City.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply