Horvát középpályás az Interben

2015. January 27. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Az Inter hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Marcelo Brozovicot a Dinamo Zagrebtől, a labdarúgó két évre érkezik kölcsönbe.

 

Brozovic kapcsán már korábban megegyezett a két klub, a játékos pedig szombat este érkezett Milánóba, így vasárnap már a helyszínen követhette figyelemmel leendő csapat vereségét a Torino ellen. A horvát játékos hétfőn átesett az ilyenkor szokásos orvosi ellenőrzésen, majd a klub hivatalosan is bejelentette a leigazolását. Brozovic két évig kölcsönben szerepelhet az Interben, amely ezek után végleg is megszerezheti a játékjogát.

A horvát labdarúgó tisztában van vele, hogy komoly konkurencia várja a csapatba kerülésért, ennek ellenére sok játéklehetőségben bízik.

“Gary Medellel és Fredy Guarinnal kell megküzdenem majd a kezdő helyért, és lehet, hogy esetenként Mateo Kovaciccsal. Négyünkre jut majd három hely a középpályán, de nem aggódok, mindenkinek meglesz a lehetősége a bizonyításra. Abban reménykedem, hogy nekem sok játéklehetőség jut” – jelentette ki Brozovic, akit a hírek szerint az Arsenal is szeretett volna megszerezni.

Az Inter a hétvégén sokkoló vereséget szenvedett a Serie A-ban, a milánóiak hazai pályán egy hosszabbításban kapott találattal kaptak ki a Torinótól, amely 17 éve nem tudott nyerni az Inter ellen, a San Siróban pedig legutóbb 1988-ban diadalmaskodott.

Roberto Mancini alakulata vasárnap a Sassuolo otthonában lép pályára a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.30 a szorzó. A Sassuolo elmúlt négy meccsén nem tudott nyerni, a hétvégén pedig a Cagliari otthonában szenvedett vereséget.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply