El Shaarawy kidőlt a Milanból

2015. January 27. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan El Shaarawy
Stephan El Shaarawy megsérült a Lazio elleni bajnokin, a csatár közel két hónapig nem állhat csapata rendelkezésére.

 

A Milan szombaton 3-1-es vereséget szenvedett a Lazio otthonában, ezzel pedig visszacsúszott a tabella 10. helyére. A találkozót annak ellenére végigjátszotta a piros-feketék csatára, El Shaarawy, hogy súlyos sérülést szenvedett a meccsen. A támadó lábközépcsont-törést szenvedett, amire már a mérkőzést követő orvosi vizsgálaton is gyanakodtak, a diagnózist pedig a hétfői röntgenfelvételek megerősítették. Ez azt jelenti, hogy a csatár két hónapig biztosan nem állhat mélyrepülésben lévő csapata rendelkezésére.

Filippo Inzaghinak rögtön kedden meg kell oldania El Shaarawy pótlását, ráadásul éppen a Lazio ellen. A Milan ezúttal az Olasz Kupában csap össze a fővárosi együttessel.

“El Shaarawy a meccs végén szenvedett sérülést, az előrejelzések szerint legalább hat hétig nem edzhet, visszatéréséről pedig majd Niek van Dijk professzor dönt” – szólt a Milan közleménye.

A támadó az elmúlt szezon jelentős részét is kihagyta, összesen hat bajnokin lépett pályára, holott az azt megelőző idényt végigjátszotta, 37 bajnokin 16 gólt szerzett.

Inzaghi a jelek szerint Philippe Mexesre sem számít a Lazio elleni kupameccsen, a védő a hétvégén piros lapot kapott, ennek ellenére a kupában szerepelhetne, ám a Milan vezetőedzője nem nevezte a keretbe a francia labdarúgót. A Lazio elleni összecsapás után vasárnap a sereghajtó Parma vár a Milanra.

A Milan hazai győzelmének az oddsa 1.57, a döntetlenre 3.80, a Parma sikerére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply