Honda nem fél a Milantól

2014. January 5. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Keisuke Honda

Keiszuke Honda tudja, hogy sokat várnak tőle az AC Milannál, de a 27 éves japán válogatott támadó középpályás nem fél, szerinte sokat tudni majd adni új csapatának. Interes honfitársa,

 

Yuto Nagatomo próbálta felkészíteni a milánói életre és az olasz focira.

Szombaton este megérkezett Milánóba Keiszuke Honda, aki a Milan egyik téli igazolása, és egyben a klub első japán focistája. Az 52-szeres válogatott, 27 éves Honda a hétfői Atalanta elleni meccsen még biztos nem lép pályára, de nagyon várja már, hogy bemutatkozhasson új csapatában, noha tudja, nagyon sokat várnak tőle.

“Nagyon örülök, hogy végre itt lehetek és megismerhetem az új csapattársaimat. Alig várom, nagyon izgatott vagyok. Készen állok a játékra, pár napon belül már edzhetek is Milanellóban. Céljaim? Sokat várnak tőlem, de tudom, hogy sokat tudok adni a csapatnak, valami teljesen mást. Egy álmom vált ma valóra, hiszen kisgyerek korom óta őket néztem a tévében, nagy szurkolójuk vagyok. Posztom? Szeretnék gólokat szerezni, gólpasszokat adni, így a támadók között szeretnék játszani. Nagyon boldog vagyok, ahogy az itteni szurkolók vártak engem. Kaptam-e tippeket? Nagatomóval sokat beszéltünk Milánóról és az olasz futballról” – utalt Honda arra, hogy az Inter japán hátvédje valamennyire felvilágosította őt.

Honda egyébként a Serie A nyolcadik japán légiósa: Kazuyoshi Miura (Genoa), Hidetoshi Nakata (Perugia, Roma, Parma, Fiorentina), Hiroshi Nanami (Venezia), Atsushi Yanagisawa (Samp, Messina), Shunsuke Nakamura (Reggina), Taka Morimoto (Catania), Yuto Nagatomo (Cesena, Inter) után.
A tabella 13. helyén szerénykedő Milan hétfőn a 15. Atalantát fogadja, a hazaiak győzelmére 1.40, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére pedig 8.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply