Honda: Egy álmom vált valóra

2014. January 5. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Keisuke Honda

Honda Kejszuke számára egy álom vált valóra azzal, hogy a jövőben az olasz Serie A-ban szereplő AC Milant erősítheti.

 

A 27 éves támadó középpályás január 12-én mutatkozhat majd be új csapatában.

 

A CSZKA Moszkvát elhagyó labdarúgó szombaton érkezett meg Milánóba, miután aláírta szerződését a piros-feketékkel. Honda már nagyon várja, hogy bemutatkozhasson a Milan színeiben, viszont erre még várnia kell egy hetet, hiszen az Atalanta ellen még biztosan nem játszik. Hozzátette, egy álma vált valóra azzal, hogy a 18-szoros olasz bajnokhoz szerződött, illetve reméli, hogy sikerül segítenie Massimiliano Allegri bukdácsoló csapatán.

“Boldog vagyok, hogy végre itt lehetek, nagyon izgulok” – mondta a hazája válogatottjában 51 mérkőzésen szereplő futballista a Milan hivatalos oldalának. Honda a CSZKA színeiben 94 bajnokit játszott, ezeken az összecsapásokon pedig 20 gól és 19 assziszt volt a termése.

“Készen állok a játékra. Várom már nagyon, hogy találkozzam új csapattársaimmal. Azt hiszem, hogy hasznára tudok majd lenni az együttesnek, néhány új dolgot tudok hozni magammal. Vártam már nagyon erre a pillanatra. Már gyerekkorom óta figyelemmel követtem az AC Milant, mely mindig is egy legendás együttes volt a szememben, egy álmom vált valóra. A labdarúgás az életem, remélem, jól is fogok teljesíteni. Bármelyik pozícióban szívesen játszom, szeretnék gólokat és asszisztokat szerezni. A támadásokból akarom kivenni a részem, de mindegy, hogy melyik pozícióban.”

A Milan az Atalantát fogadja a Serie A 18. fordulójában hétfő este. Egyik csapat sincs kimagasló formában – amíg a milánóiak a 13-ok, addig a vendégek a 15-ek a tabellán, a felek között mindössze egy pont a különbség.

A hazaiak sikerét 1.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, a vendégek győzelmére pedig 8.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply