Hivatalos: Alexis Sanchez az Arsenalban folytatja

2014. July 11. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Alexis Sanchez
A korábbi terveknek megfelelően a chilei támadó Londonba igazolt, a szerződtetés tényét az Arsenal már hivatalosan is elismerte.

 

Az már a szezon hajrájában világossá vált, hogy Alexis Sanchez lehet egyike azoknak, akik a nyári megújulás jegyében elhagyják a Barcelonát. A chilei válogatott labdarúgóval ugyan elégedettek voltak a vezetők, de csatárposztra mindenképpen világklasszis játékost szerettek volna igazolni, a hírek szerint ez Luis Suarez lehet.

Az uruguayi támadó barcelonai szerződtetésének a híresztelésével egy időben felerősödtek a Sanchez Arsenalba való igazolásáról szóló pletykák, és a londoni klub csütörtök este hivatalos honlapján el is ismerte, hogy a csatár csatlakozik Arsene Wenger keretéhez.

Sanchez csütörtökön átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és alá is írta szerződését az angol egyesülettel. Az Arsenal meg nem erősített hírek szerint 40 millió eurót fizet Sanchez játékjogáért a Barcelonának, ezzel a klub történetének második legdrágább igazolása lesz, az első a tavaly nyáron szerződtetett Mesut Özil.

“Nagyon boldog vagyok, hogy olyan csapatban folytathatom, amelynek nagyszerű menedzsere, kiváló kerete és remek szurkolótábora van” – mondta az aláírást követően Sanchez.

A chilei 141 mérkőzésen lépett pályára a Barcelona mezében, és összesen 47 gólt szerzett. A világbajnokságon nyolcaddöntőig jutó chilei válogatottat két góllal segítette.

Arra, hogy az angol bajnokság következő kiírását az Arsenal nyeri, míg a Manchester United elsőségére 8.50 a szorzó, míg arra, hogy a legjobb négy között végez, 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply