Hisz Simeone az Atletico Madrid egységében

2016. March 3. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gabriel Fernandez
Diego Simeone szerint az Atletico a közösség erejének köszönheti a sikereit, ez segítette át a csapatot az elmúlt időszak erőltetett menetén.

Az Atletico Madrid kedden hazai pályán 3-0-ra verte a Real Sociedadot, ezzel a győzelemmel lezárva egy különlegesen erőltetett periódust. A fővárosiak 10 napon belül négy mérkőzést játszottak, a bajnokságban két győzelem mellett egy döntetlent produkáltak, az Európa Ligában pedig a PSV ellen idegenben játszottak gólnélküli döntetlent.

A keddi győzelemmel pedig még életben maradtak az Atletico Madrid bajnoki álmai is, Simeone fiai öt pontra megközelítették a listavezető Barcelonát, amely azonban csütörtökön ismét növelheti a különbséget.

“Úgy érzem, hogy kihoztuk a maximumot ebből a tíz napból. Különösen elégedett vagyok a közösség erőfeszítésével, amelyre nagy szükség volt ahhoz, hogy két és fél naponként pályára lépjünk” – mondta Simeone, aki elégedett volt a keddi teljesítménnyel is.

“A tegnapi meccs a kezdetektől jól alakult, megtaláltuk az utat a megfelelő játékhoz, a középpályán hatékonyak voltunk, és sok helyzetet alakítottunk ki” – tette hozzá az argentin szakember.

Az Atletico Madridnak egy nyugodtabb időszak következik a közeljövőben, két hét alatt mindössze két bajnoki vár a fővárosiakra. Igaz, egyik sem ígérkezik könnyűnek: a hétvégén a Valencia vendége lesz, majd egy héttel később a Deportivo La Coruna látogat Madridba.

A Valencia vasárnapi győzelmére a szorzó 3.80, a döntetlenre 3.30, az Atletico Madrid sikerére 2.00.

A két csapat őszi összecsapását 2-1-re nyerte hazai pályán az Atletico Madrid.

Forrás: Unibet

Leave a Reply