Az AS Roma világa nagyot változott

2016. March 3. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Luciano Spalletti
David Pizarro úgy véli, hogy a Roma megbénult Rudi Garcia irányítása alatt, viszont Luciano Spallettivel ismét visszatért a korábban járt útra.

Rudi Garciát tavaly még ünnepelték Rómában, és nagy reményeket fűztek a francia szakember munkájához, ám az olasz fővárosi együttes az utóbbi időben jelentősen visszaesett. A bajnoki címet maga elé célul tűző Roma már nem csak a dobogóról szorult le, de egyre távolabb is került attól.

A Garcia helyére kinevezett Luciano Spalletti visszatérése sem kezdődött zökkenőmentesen, a sereghajtó elleni iksz után a Juventus verte a farkasokat, azonban a címvédő elleni vereség óta a Roma még pontot sem vesztett, és ismét harmadik a tabellán. Hat Serie A-mérkőzést nyert meg zsinórban, pénteken pedig egy hetedik sikerrel nagy lépést tehet a BL-indulás felé.

A hétvégén a Roma ellenfele a Fiorentina lesz, a két csapat azonos pontszámmal áll, amelyik nyerni tud a fővárosi meccsen, az kerülhet közelebb a legrangosabb európai kupasorozatban való induláshoz.

A chilei Pizarro jelenleg már hazájában szerepel, legutolsó két európai klubja a Roma és a Fiorentina volt, utóbbit az elmúlt nyáron hagyta el. A középpályás szerint a Roma felszabadult a korábbi béklyók alól, és ezzel esélyesebb a három pontra.

“Most úgy gondolom, hogy a Roma az esélyesebb, mert rendelkezik valami plusszal. Legutóbb januárban láttam őket játszani, rá sem ismertem a csapatra. Viszont az Empoli elleni mérkőzésen már ismét a jobbik arcát mutatta a csapat” – mondta az egykori középpályás.

A Roma sikerére a szorzó 2.10, a döntetlenre 3.40, a Fiorentina győzelmére 3.60.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply