A Watford nem készül külön a Manchester United csodatinijéből

2016. March 2. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Különleges történet Marcus Rashfordé: a Manchester United 18 éves csatárát egy hete még valószínűleg csak saját csapattársai ismerték, de aztán a dán Midtjylland elleni Európa Liga-meccsen két góllal járult hozzá a továbbjutáshoz, majd pedig egy újabb duplával eldöntötte az Arsenal elleni rangadót.

A manchesteri újságok már azt találgatják, hogy a tininek hosszútávon esélye van-e kiszorítani a kezdőből Wayne Rooneyt, az újságírók pedig arról faggatták a MU szerdai ellenfelének, a Watfordnak az edzőjét, hogy mit tervez Rashford semlegesítésére.

“Sosem szoktunk külön készülni egy-egy játékosra. Rashford remeklése annak köszönhető, hogy a United játéka feljavult, és rengeteg beadás érkezik meccsenként, ami megkönnyíti egy támadó dolgát. Ha szerettem volna a védőimnek videókat mutatni róla, akkor sem tudtam volna túl sok mindent levetíteni, hiszen a felnőttek között még csak két meccset játszott, de azért nem árt, ha megnézzük, hogy mozog a kapu előtt” – nyilatkozta Quique Sánchez Flores.

A spanyol edző azt mondta, tetszik neki, ahogy Rashford bemozog az üres területekre, ahogy feltalálja magát a kapu előtt, és mind a MU-nak, mind az angol futballnak nagy értéke lehet egy ilyen tehetséges fiatal játékos. Sánchez Flores udvarolt egy sort Louis van Gaalnak, a United holland edzőjének, akiről azt mondta, nagyon tiszteli, és azóta követi a munkásságát, mióta az Ajax révén megismerte őt a futballvilág.

A MU nincs könnyű helyzetben, majdnem csapatnyi futballista hiányzik sérülés miatt, Rooney, Martial, Schweinsteiger, Fellaini, Ashley Young, Valencia, Phil Jones és Darmian sem áll Van Gaal rendelkezésére. A fordított pályaválasztással játszott meccsen a MU szerencsés körülmények között győzött 2-1-re, miután a Watford gólját szerző Deeney a saját kapuját is bevette a 90. percben.

A Manchester United győzelmére a szorzó 1.61, a döntetlenre 3.90, a Watford sikerére 6.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply