Higgadtságot ígér Allardyce

2016. May 6. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Danny Graham
A Sunderlandre fontos bajnoki meccs vár a Chelsea ellen, Sam Allardyce azt reméli, hogy játékosai nem vesztik el a fejüket a nyomás alatt.

A Sunderland a 18. helyen várja az angol labdarúgó-bajnokság hajráját, és egy pont választja el a már bennmaradást jelentő 17. pozíciótól. A gárda az utóbbi meccseken pontokat szerzett, így megmaradt az esélye az élvonalbeli tagság megtartására, ám a hétvégén kemény meccs vár rá.

A Chelsea a héten már lejátszott egy feszült összecsapást, amelynek nagy tétje volt, a Tottenham elleni iksz végül a Leicester City bajnoki elsőségéről döntött.

“A Tottenham elvesztette a fejét a hétfői meccsen, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak a Chelsea ellen. Koncentrálnunk kell az első pillanattól az utolsóig. A Tottenham hibája az volt, hogy elvesztette a kitűzött célt, és így az egész esetlegessé vált” – fejtette ki véleményét Allardyce.

A Sunderland menedzsere úgy véli, hogy a Tottenham mentálisan nem volt felkészülve a feladatra, csapatát viszont éppen arra edzi, hogy az utolsó meccseken higgadtan álljanak a kihívások elé. A Sunderland szombaton a Chelsea-t látja vendégül, majd az Evertont, végül a Watford elleni idegenbeli bajnokival zárja a pontvadászatot. A Sunderland egy ponttal előzi a Norwich Cityt, és egy pont a hátránya a Newcastle Uniteddel szemben, amely viszont már egy meccsel többet teljesített.

A Sunderland győzelmére a szorzó 3.20, a döntetlenre 3.60, a 9. helyezett Chelsea sikerére 2.30. A két csapat őszi összecsapását 3-1-re nyerte a Chelsea.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply