Henderson sérülése súlyos

2016. April 10. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jordan Henderson
Komoly Jordan Henderson sérülése, aki az orvosi vizsgálatok szerint az idei szezonban már nem játszhat, és nagy valószínűséggel az EB-ről is lemaradhat.

Henderson még a csütörtöki, Borussia Dortmund elleni Európa Liga-negyeddöntő első mérkőzésén sérült meg, és Jürgen Klopp menedzsernek már a szünetben le kellett cserélnie. A csapatkapitány a szezonban már kihagyott három hónapot térdsérülés miatt, és a legutóbbi vizsgálatok alapján ezúttal hat-nyolc hétig nem léphet pályára.

Klopp azonban bizakodó, reméli, hogy az utolsó fordulókban ismét számíthat a sokat robotoló középpályásra.

“A sérülése komoly, de nem annyira, hogy az utolsó egy-két fordulóban ne tudjon visszatérni” – fogalmazott Klopp csapata vasárnapi, a Stoke City elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. “Arra is van sansz, hogy az Eb-n ott legyen. Számunkra Hendo nagyon fontos játékos. Egyre jobban játszott, hétről hétre javult a teljesítménye, hiszen kezdte érezni a ritmust. Természetesen az angol válogatottban is meghatározó szerepet tölt be. Nem lehet még leírni, hiszen lehet, hogy még számíthatunk rá a szezonban.”

Az utóbbi hetekben Klopp Emre Cant és Hendersont játszatta a pálya közepén. Utóbbi kiesése miatt a német szakember minden bizonnyal Joe Allennek fog több lehetőséget adni, vagy a szélről beljebb parancsolja a szintén vastüdejű James Milnert. A Liverpoolnál szinte mindenki térdsérüléssel bajlódik, így Lucas Leiva, Joe Gomez és Danny Ings is.

A Mersey-partiak vasárnap a Stoke Cityt fogadják. A szezonban a felek háromszor találkoztak egymással: kétszer a “vörösök” nyertek 1-0-ra, míg egyszer a Stoke, de annak nem örülhetett, hiszen büntetőpárbaj után kiestek a Ligakupából.

A Liverpool sikerére a szorzó 1.65, míg a döntetlenre 4.00, a vendég Stoke City győzelmére pedig 6.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply