Real Madrid vs. Wolfsburg – 2016/04/12

2016. April 10. Sunday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Real Madrid CF VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/04/12 20:45 (CET),

Santiago Bernabeu

VFL Wolfsburg
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: a spanyol Real Madrid otthonában, a Santiago Bernabeuban fogadja a német Wolfsburgot.

Az első fordulóban nem kis meglepetésre a német Farkasok győztek 2-0-ra Rodriguez és Arnold első félidőben szerzett góljaival.

A Real Madrid a németországi mérkőzés után egy meccset játszott, mégpedig az Eibart fogadta és győzte le 4-0-ra, a Wolfsburg a német bajnokságban a Mainzet látta vendégül, de csak 1-1 arányú döntetlent ért el velük.

A szakemberek sima hazai győzelmet várnak ezen a találkozón, azt azonban nem lehet állítani, hogy a Die Wölfe itt is nem okoz meglepetést.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.20 1 | 1.20 Sportingbet X | 7.75 X | 7.75 Unibet 2 | 13.00 2 | 13.00 Unibet

A Real Madrid menedzsere, Zinedine Zidane és csapata el akarja feledtetni a németországi elcsúszást és úgy akarja legyőzni a Wolfsburgot, hogy annak eredményeként továbbjussanak. A királyiaknál több mint bizonyos, hogy pályára fog lépni Ronaldo, Bale, Casemiro, Modric, Pepe és Ramos is.

A Wolfsburg vezetőedzője, Dieter Hecking, csapatával együtt tudatában van annak, hogy a Volkswagen Arenában megszerzett előny nagyon törékeny a Real Madriddal szemben annak otthonában. Ezért Hecking egy olyan csapatot próbál összeállítani, amely képes lehet kiharcolni a továbbjutást. A pályára lépő játékosok között biztosan ott lesz Schürrle, Arnold, Draxler, Luiz Gustavo, Naldo és Pinto is.

Ha esetleg a Wolfsburg nyer, vagy döntetlen születik, vagy a Real egy góllal nyer, vagy esetleg két góllal győz a Real Madrid és a Wolfsburg is szerez gólt, akkor a Farkasok a továbbjutók, ha rendes játékidőben az eredmény 2-0, akkor hosszabbítás következik. A Real Madrid továbbjutásához több mint két gólos győzelem szükséges.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Real Madrid 10 7 1 2
Wolfsburg 10 4 3 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Real Madrid – hazai 5 4 - 1
Wolfsburg – vendég 5 2 1 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy rendes játékidőben a Real Madrid győz, azt, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, nehéz megmondani. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:
Real Madrid győzelem | 1.22 Real Madrid győzelem | 1.22 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/04/10, 11:17

Related Articles

Leave a Reply