Hat hétre kidőlt a Milan hátvédje

2015. January 17. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Mattia De Sciglio súlyos sérülést szenvedett, az olasz válogatott védőre hat hét kihagyás vár. Filippo Inzaghi keretéből kidőlt Cristian Zapata is.

 

A Milan ugyan az Olasz Kupában visszavágott a Sassuolónak a néhány nappal ezelőtti bajnoki vereségért, ám ennek jelentős ára volt. A 2-1-es vereség után ugyanilyen győzelmet arató milánóiak ugyanis két kulcsjátékosukat is elvesztették. A sérülése után nemrég visszatért De Sciglio már az első félidőbe kidőlt a sorból, az olasz válogatott hátvédet Filippo Inzaghi a szünetben volt kénytelen lehozni a pályáról, a helyén Daniel Bonera szerepelt a fordulás után.

De Sciglio kapcsán a komolyabb orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy izomszakadást szenvedett a talpában, és az eredetileg tervezett néhány napos kiesés helyett legalább hat hétig nem állhat a Milan rendelkezésére.

Zapata ugyan végigjátszotta a mérkőzést, de a kupameccs után kiderült, hogy ő is komoly sérülést szenvedett. A röntgenfelvételekből világossá vált, hogy a jobb lábközépcsontja eltört egy ütközés során, március előtt ő sem szerepelhet ismét.

Inzaghinak gyorsan meg kell találnia a két játékos helyettesét, a Milan vasárnap az Atalantát látja vendégül a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 1.53, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó. A Milan a nyolcadik, az Atalanta a 17. helyről várja az összecsapást.

Az elmúlt szezonban a milánóiak hazai pályán 3-0-ra nyertek, míg a bergamói csapat 2-1-re győzött saját közönsége előtt. A két csapat elmúlt 16 mérkőzéséből csak egy végződött döntetlennel.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply