by

Hamburger SV vs. 1. FSV Mainz 05 – 2012/04/28

2012. April 26. Thursday in Elemzés, Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Hamburger SV

VS

Német Bundesliga

2012/04/28 15:30 (CET),

Imtech Aréna

1. FSV Mainz 05
Liga pozíció: 14 Liga pozíció: 12
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Két forduló van még hátra, az idei Bundesliga kiírásából. Sok kérdésre még nincs válasz, főleg a kieső csapatokkal kapcsolatban. A hét végén viszont választ kaphatunk sok mindenre, még akár arra is, hogy folytathatja-e a Hamburg az élvonalban a következő szezont.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.10 1 | 2.10 Winmasters X | 3.50 X | 3.50 Sportingbet 2 | 3.60 2 | 3.60 Winmasters

Siralmas évet zártak a kikötővárosiak, a tavalyi nyolcadik hely után idén a kiesés elkerülésért küzdötték végig az évet. Jó pár fordulón keresztül az utolsó helyen álltak, de azért sikerült magukat annyira összeszedni, hogy a hét végén bebiztosíthatják a bentmaradásukat. Ehhez ezen a találkozón minimum 1 pontot kell szerezniük a Mainz ellen.

A Mainz az elmúlt fordulókban sokat tett azért, hogy bent maradhasson. A “cél” sikerült, a csapat biztos tagja a jövő évi kiírásnak. Mi szokott ilyenkor történni? A csapat fellélegzik és akarva akaratlanul kienged egy kicsit. Két forduló van hátra, a játékosok fáradtak és jobban érdekli őket már a pihenés vagy már a “Hogyan tovább?” “Hol folytatom?” gondoltak fészkelnek az agyakban.

Ellenben a másik oldalon a hamburgi játékosokra még nagy feladat vár, kell egy fránya pont. Ezt a fránya pontot most kell megszerezni, mert az utolsó fordulóban a hasonló problémákkal küzdő Augsburg otthonába látogatnak. A Hamburg jól hajrázik, az utolsó öt fordulóban legyőzték a Kaiserslautern idegenbe, döntetlen a Leverkusennel és Nürnberggel és legyőzték a Hannovert hazai pályán 1:0-ra.

Benne van a meccsben az X, de aligha játszhat erre a csapat, mert a Bundesliga meccsek utolsó 10 perce, rengeteg meglepetést szokott tartani. És nem beszélve arról a tartozásról, amivel a szurkolókat kéne kiengesztelni, az elbaltázott szezonért és a mindössze három hazai győzelemért.

Összegzés:

Arra jutottam, hogy nagy küzdelemben de hazai győzelem fog születni, a Mainz csapatának már nincsenek különösebb céljai, amit a haza elvárt, megették. És Hamburgban pokol vár a játékosokra, mert szeretett csapatukat jövőre is az első osztályba szeretné látni a bohém város szurkolói.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Hamburger SV Győzelem | 2.15 Hamburger SV Győzelem | 2.15 Sportingbet

Related Articles

Leave a Reply