by

FC Twente vs. Ajax Amsterdam – 2012/04/29

2012. April 27. Friday in Elemzés, Holland Eredivisie, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

FC Twente

VS

Holland Eredivisie

2012/04/29 14:30 (CET),

Grolsch Veste Stadion

Ajax Amsterdam
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az Ajax Amsterdam régi fényében csillog és már vasárnap bajnok lehet.

Egy igencsak nehéz ellenfél otthonában, a Twenténél, kell focizzon ezen a hét végén, ezért még nem örülhetnek az Ajax drukkerei.

Gólra fogadás (Mindkét csapat szerez gólt?)
Igen | 1.45 Igen | 1.45 Winmasters Nem | 2.37 Nem | 2.37 Unibet

Szerintem már most megszerzik a bajnoki címet, de a mai tippem nem erre vonatkozik. Találtam ennél egy sokkal esélyesebb tippet, ami bár nem fizet olyan jól mit az Ajax győzelme, de az esély rá, hogy bejön, sokkal nagyobb.

De erről majd később, nézzük meg hogy is állnak a csapatok. Három forduló van hátra, az Ajax 6 pontos előnnyel vezet az Alkmaar előtt. A formájuk fantasztikus, 11 győzelem zsinórban! Ez egyszerűen eszméletlen nagy teljesítmény. Viszont ma olyan nagy vad otthonába látogat mint a Twente, akit illik kellő óvatossággal kezelni, még a bomba formában lévő Ajaxnak is.

A Twente mindössze két vereséget szenvedett hazai pályán 15 mérkőzés alatt. A Twente mindenképp szeretné elérni a második helyet, ami BL selejtezőt ér, ez most 1 pont távolságban van, de ugyan erre fáj foga a Feyenoordnak is és a második helyen álló Alkmaar csapatáról már beszéltem.

Ezért mondom, hogy óvatosan kell kezelni ezt a meccset, mert a Twente, minden követ meg fog mozgatni a siker érdekében.

A tippem az, hogy mindkét csapat szerezni fog gólt. És most jön egy ki számolás, mert most megszámolom, hogy az Ajax hány meccse rúgott gólt idegenben és Twente hány meccse talált be otthon. Az Ajax 15-ször lépett pályára idegenben és csak egyetlen alakalommal nem tudott gólt rúgni! A Twente otthon szintén 15-ször lépett pályára és csak két alkalommal nem rúgott gólt saját pályáján!

Összegzés:

Most lehetne százalék számítást végezni, de ezek az adatok nagyon beszédesek enélkül is. Engem legalább is meggyőztek. És bennetek?

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Mindkét csapat szerez gólt | 1.53 Mindkét csapat szerez gólt | 1.53 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/04/24, 20:11

Related Articles

1 response to FC Twente vs. Ajax Amsterdam – 2012/04/29

  1. 1:2 Ez már szépen jött hála isten.

Leave a Reply