Profile photo of Renton

by

KRC Genk vs. RSC Anderlecht – 2012/04/27

2012. April 25. Wednesday in Belga Pro Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

KRC Genk

VS

Belga Play Offs

2012/04/27 20:30 (CET),

Cristal Aréna

RSC Anderlecht
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Szép napot mindenkinek. Az első beköszönő tippemet a Belga bajnokságból szállítom. Rangadó ez a javából magyar érdekeltséggel, Juhász Roland látogat a Köteles és Tőzsér fémjelezte Genk csapatához.

Over/Under fogadás (több vagy kevesebb mint 2.5 gól születik)
Több | 1.80 Több | 1.80 Unibet Kevesebb | 2.00 Kevesebb | 2.00 Sportingbet

Azt tudni kell, hogy a Belga bajnokság rájátszásban dől el. Az Anderlecht 6 pontos előnnyel megnyerte az alapszakaszt. A Genk némi meglepetésre, csak az ötödik helyen végzett és csak a jobb gólkülönbségének köszönhette, hogy bekerült az első hat közé. A rájátszásból eddig 5 forduló telt el és az Anderlecht még mindig őrzi az alapszakaszban megszerzett első pozícióját. A Genk eddig remekel a rájátszásban, az öt meccsből négyet megnyert és feltornázta magát a harmadik helyre. Az igazság az, hogy fogalmam sincs melyik csapat lesz a győztes, ha lesz egyáltalán, ha erre kéne tippelni, akkor én a döntetlent választanám.

Na de az én tippem nem ez. Arra következtetésre jutottam, hogy a mérkőzésen kevés gól fog születni. Ez bizony kicsit idegen a Belga bajnokságtól, ahol elég jó átlagban potyognak a gólok. Viszont egy beszédes adatra bukkantam az alapszakaszban, mégpedig az Anderlecht részéről.

Az Anderlecht 61 gólt rúgott ami legtöbb lőtt gól volt a mezőnyben. Viszont idegenben ennek csak a töredékét. Mindössze 17 gólt, ennél a mezőny fele is többet rúgott. Viszont mégis az Anderlecht tudhatja maga mögött a legtöbb idegenbeli pontot. Ez viszont nem másnak köszönhető mit a remek védekezésének, amivel jó pár 0:1-es győzelmet aratott.

Összegzés:

Azt gondolom, hogy ma is soványan fognak potyogni a gólok, már csak a rangadó mivolta miatt is. Ráadásul azonos felállásban már játszottak és akkor az Anderlecht nyert 0:1-re.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Kevesebb mint 2.5 gól lesz | 2.00 Kevesebb mint 2.5 gól lesz | 2.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/04/25, 17:31

Related Articles

4 responses to KRC Genk vs. RSC Anderlecht – 2012/04/27

  1. ügyes elképzelés, meg is rakom mielőtt még csökkenne az oddsz

Leave a Reply