Győznie kell az Olimpiakosznak

2013. December 9. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A görög csapatnak még van esélye továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből, ehhez kedden le kell győzni az Anderlechtet.
Alexandro Dominguez

A görögök győzelmük esetén továbbjutnak a csoportból.

Az Olimpiakosz Pireusz nagy lehetőség kapujában áll, a görög gárda kedden a továbbjutásért küzdhet a legrangosabb európai kupasorozatban, ráadásul a saját kezében van a sorsa. Ha a görögök kedden nyernek az Anderlecht ellen, akkor a csoport másik meccsétől függetlenül léphetnek tovább. A csoportkör utolsó fordulója előtt a C csoportban a Paris Saint-Germain áll az élen 13 ponttal, míg az Olimpiakosz és a Benfica egyaránt 7 ponttal áll, az egy ponttal rendelkező Anderlecht pedig már kiszállt a küzdelemből.

Az Olimpiakosz remek formában várja a hazai meccset, a görög alakulat elmúlt hét hazai meccsét kivétel nélkül megnyerte, ráadásul szeptember közepe óta mindössze egyetlen meccset vesztett, a PSG elleni idegenbeli találkozót. Ennek megfelelően a gárda toronymagasan vezeti a görög pontvadászat tabelláját is.

Az Anderlecht közel sincs ilyen jó formában, már biztosan utolsó lesz a csoportban, vagyis az Európa Ligáról is lemarad, a bajnokságban is csak harmadik, ráadásul már búcsúra kényszerült a hazai kupasorozatban is.

Az Olimpiakosz legjobb gólvágója biztosan nem léphet pályára, a szezon során eddig 23 gólt szerző Kostas Mitroglou a PSG elleni összecsapás óta maródi. Javier Saviola és Kostas Manolas sem bevethető a keddi meccsen.

Az Anderlecht együtteséből sérülés miatt hiányozni fog Matias Suarez, míg Massimo Bruno eltiltását tölti az Olimpiakosz elleni találkozón.

Az Olimpiakosz keddi győzelmének az oddsa 1.36, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 9.50 a szorzó. A két csapat első összecsapását az Olimpiakosz 3-0-ra nyerte az Anderlecht otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply