Robbennek új szerződést kínál a Bayern

2013. December 9. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Arjen Robben szerződése ugyan majd csak 2015-ben jár le, de a Bayern München vezetősége mindenképpen szeretne hosszabbítani a holland játékossal.

 

Arjen Robben

Robbennek új szerződést kínáltak a bajorok.

Arjen Robben 2009-ben igazolt Münchenbe a Real Madridból, a spanyol gárdában nem találta meg a számítását, ezért kellett váltania. A holland szélső az elmúlt években meghatározó tagja lett a bajor együttesnek, igaz, rengeteg sérülése miatt nem mindig tudta erősíteni csapatát.

Idén bombaformában kezdte a szezont, eddig 19 meccsen 13 gólt szerzett, annyit, mint az elmúlt szezonban összesen. Azonban jelenleg is egy sérülés hátráltatja, a hírek szerint még legalább három hétig nem léphet pályára, vagyis már csak jövőre térhet vissza.

Robbennel természetesen elégedett az elmúlt idényben triplázó egyesület vezérkara, amely igyekszik mindent elkövetni, hogy a játékost a klubhoz láncolja. Robben jelenlegi szerződése 2015 nyarán jár le, Karl-Heinz Rummenigge pedig kijelentette, hogy már zajlik az egyeztetés a kontraktus megújításáról.

“Nagyon elégedettek vagyunk Robbennel. és természetesen ezen az sem változtat, hogy most sérült. Ez sem akadályozhat meg minket abban, hogy meghosszabbítsuk a szerződését” – jelentette ki Rummenigge.

Az ügyvezető azt is hozzátette, hogy a Bayern München reméli, hogy a most 29 éves Robben pályafutása végéig a bajor alakulat tagja maradhat.

A Bayern München a Bajnokok Ligájában a Manchester Cityt látja vendégül: a németek sikerének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.75, az angolok győzelmére 8.00 a szorzó.

A Bayern München a záró forduló előtt maximális pontszámmal első, míg a Manchester City három ponttal lemaradva már szintén biztos továbbjutó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply