Giggs felkészült a távozásra

2014. May 4. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Ryan Giggs nem tartja valószínűnek, hogy a Manchester United menedzsere marad, és várhatóan a Hull City ellen játszik utoljára az Old Traffordon.
Ryan Giggs

Giggs játékosként utoljára léphet pályára az Old Traffordon.

A walesi labdarúgó utolsó szezonját tölti játékosként a Manchester Unitednél, David Moyes menesztése után pedig a szakvezetői teendőket is elvállalta. Giggs megbízott menedzserként vállalta el a csapat irányítását az utolsó négy meccsre, eddig egy győzelem, egy vereség a mérlege.

A 40 éves legenda kedden a Hull City ellen léphet utoljára pályára az Old Traffordon, abban az esetben, ha pályára küldi magát. Az már biztos, hogy a walesi lezárja játékos-pályafutását, de a jelek szerint menedzserként sem marad a manchesteri klubnál.

“Teljesen világos, hogy csak a Manchester Unitedben tudok játszani, ez nem a pénzről szól. Elképesztő szerencsésnek érzem magam, hogy teljes pályafutásomat ennél a klubnál tölthettem, és még mindig fiatal vagyok, főleg a menedzserkedéshez. Még legalább 20-25 évem van ebben a sportágban, és könnyen lehet, hogy ezt nem tudom mind a Manchester Unitednál tölteni. Biztos furcsa lesz máshol munkát vállalni, de ki kell próbálnom magam ezen a téren is” – mondta Giggs.

A hírek szerint továbbra is Louis van Gaal az angol klub elsőszámú kiszemeltje a menedzseri posztra. A 7. helyezett Manchester United kedden látja vendégül a 15. Hull Cityt: a hazai győzelem oddsa 1.36, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 8.00 a szorzó. A két csapat elmúlt öt meccsét a Manchester United nyerte, ősszel 3-2-re nyertek Giggsék.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply