Ramsey hálás Wengernek

2014. May 4. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Aaron Ramsey szerint idei formajavulásáért elsősorban menedzserének kell köszönetet mondani, az Arsenal középpályása Arsene Wenger hatására nagyot fejlődött ebben a szezonban.
Aaron Ramsey

Ramsey úgy véli, Wenger segítsége nélkül nem tartana itt.

A walesi középpályást hat éve nagy reményekkel szerződtette az Arsenal, a mindössze 17 éves labdarúgót hatalmas tehetségnek tartotta Wenger. A futballista eleinte nem igazolta a hozzá fűzött reményeket, korábban kölcsönbe is került, szerepelt a Nottingham Forestben és nevelőklubjában, a Cardiffban is. 2011 óta viszont már állandó tagja a londoniak keretének, de eddig nem tudott helyet biztosítani magának Wenger kezdőjében.

Ebben a szezonban azonban nagyot lépett előre a középpályás, aki a szezon első felében remeklő Arsenal egyik legjobbja volt. Eddig összesen 32 meccsen lépett pályára az idény során, úgy, hogy közel három hónapot kénytelen volt kihagyni sérülés miatt. Ramsey szerint elsősorban Wengernek köszönheti az idei szezonban bemutatott teljesítményét.

“Rengeteget beszélgettem a menedzserrel, és nagyon hálás vagyok azért, amit értem tett. Még amikor sérült voltam, akkor is bízott bennem, és új szerződést kínált nekem. Mindig hitt bennem, és én ezt soha nem tudom majd meghálálni. Rengeteggel tartozom neki, és remélem, idén egy kicsit visszafizethettem ebből az adósságból” – jelentette ki Ramsey.

Az Arsenal már biztosan a BL-indulást érő negyedik helyen végez a bajnokságban, a Norwich elleni utolsó Premier League-mérkőzésnek szinte semmi tétje nincs a londoniak számára, ám ennek ellenére még nem engedhet ki Wenger legénysége, mert május 17-én a Hull City ellen az FA-kupa döntőjében lép pályára. A találkozó kiemelt jelentőségű a klub számára, az ágyúsok ugyanis utoljára kilenc éve nyertek bármilyen trófeát, 2005 óta nem jutott sikerélmény a csapat szurkolóinak.

Az FA-kupa döntőjében az Arsenal végső sikerének az oddsa 1.28, a Hull aranyérmére 3.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply