Gera kihagyja az Eb-selejtezőt

2014. September 6. Saturday in Hírek, Magyar válogatott

Gera Zoltán
Gera Zoltán sérülés miatt nem játszhat az északírek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn, Pintér Attila türelmet kér a szurkolóktól, míg az ellenfél szövetségi kapitánya szerint a magyar válogatott erősebb náluk.

 

Gera Zoltán miután hazatért a Ferencvároshoz, remek formába lendült, régi önmagát idézi, és bár két éve nem szerepelt a válogatottban, most ismét meghívót kapott Pintér Attila szövetségi kapitánytól. Az FTC támadója ugyanakkor mégsem lehet ott az északírek elleni vasárnapi Eb-selejtezőn, ugyanis kisebb sérülést szenvedett az edzésen, és bár valóban nem komoly a dolog, de nem kockáztatják a 35 éves focista egészségét.

Pintér Attila egyébként nagyon nehéz meccsre számít, az északírek keretében ugyanis hét olyan focista van, aki az angol Premier League-ben szerepel. “Arra kérem a szurkolókat, hogy türelmesek legyenek a csapattal és adott esetben a nehéz pillanatokban is biztassák az együttest, mert akkor gyorsabban átvészeljük ezeket az időszakokat” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

Az északírek szakvezetője nagyon erősnek tartja a magyar csapatot, és ugyancsak nehéz meccsre számít vasárnap. “Jól sikerült a felkészülésünk és szeretnénk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy végül ott legyünk az első háromban. Számos rutinos futballistámnak ez lehet az utolsó esélye arra, hogy egy nagy nemzetközi tornán szerepeljen, elég csak Steven Davisre és Aaron Hughes-ra gondolni. Erős csapat a magyar és semmivel sem lesz könnyebb dolgunk, mintha Romániában vagy Görögországban kellene pályára lépnünk” – mondta Michael O’Neill. A szakember hozzátette, hogy szerinte a magyar válogatott erősebb, mint az északír, de ez még nem jelenti azt, hogy győzni is fog a házigazda gárda.

A magyar csapat győzelmére 1.50, a döntetlenre 4.00, a endég északírek sikerére pedig 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply