Forradalmat csinált Mihajlovic a Milannál

2015. September 10. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Sinisa Mihajlovic
A Milan új edzője megváltoztatta a játékosok mentalitását Cristian Zapata szerint, a védő Mario Balotelli beilleszkedésétől is lökést vár.

A Milan gyenge szezonokat zárt az utóbbi időben, a nyáron azonban nagy változások voltak a csapatnál. A fél keretet lecserélte a klub, és változott a vezetőedző személye is, Inzaghit Sinisa Mihajlovic váltotta. De hiába a nyári erősítések, a Milan rajtja nem lett fényes, a Fiorentina elleni vereség után csak nagy nehezen tudta legyőzni az Empolit. Az utóbbi találkozó kapcsán a vezetőedző nagyon elégedetlen volt, kijelentve, hogy a megszerzett három pont ellenére úgy érzi, mintha csapata kikapott volna.

Mihajlovic azt említette, hogy a játékosok rossz szellemben futballoznak, de egyik játékosa szerint a vezetőedző már sokat változtatott a labdarúgók hozzáállásán.

“Ő egy nagyon jó szakember, olyan szakvezető, aki mindig azon dolgozik, hogy a játékosainak a hozzáállása megfelelő legyen” – nyilatkozta a kolumbiai játékos.

Zapata beszélt a hétvégi milánói derbiről is: “Tudjuk, hogy ez egy ragyogó párosítás, ezen a meccsen mindig muszáj jól teljesíteni. Az az üzenetem a szurkolóknak, hogy ezt a meccset meg akarjuk nyerni” – mondta a védő.

A kolumbiai játékos beszélt Mario Balotelliről is, az olasz válogatott játékos a nyáron a Liverpooltól tért vissza és nagyon keményen dolgozik, hogy visszataláljon a helyes útra.

A Milan vasárnap az Inter vendége lesz: a hazai győzelem szorzója 2.20, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply