Megúszta James Rodríguez

2015. September 10. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

James Rodriguez
Megsérült a válogatottban a Real Madrid játékosa, de szerencsére a sérülés jóval kisebb, mint ahogyan az elején mutatkozott.

James Rodriguezre, a királyiak egyik kulcsemberére leigazolása óta, Carlo Ancelotti után Rafa Benítez is a középpálya egyik biztos pontjaként tekint. A kolumbiai játékos az elmúlt hetet a válogatottnál töltötte és pályára lépett a Peru elleni felkészülési meccsen.

Rodríguez most nem szerzett gólt, a Milan új szerzeménye, Carlos Bacca volt eredményes. A Real középpályását az 59. percben le kellett cserélni. A kolumbiai egy ellenfelével ütközött és a térdét fájlalta. A meccs után úgy tűnt, hogy akár hosszabb kihagyás várhat rá, de aztán még a válogatottnál elvégzett vizsgálatok szerint Rodríguez nem szenvedett maradandó sérülést.

“Nagy rúgást kapott a jobb térdére, de végül nem sérült meg.” – mondta Carlos Ulloa, a kolumbiai nemzeti csapat orvosa.

De ez nem jelenti azt, hogy a játékosnak nem kell meccset kihagynia, két-három napig biztosan nem edzhet, így könnyen lehet, hogy nem lesz megfelelő fizikai állapotban a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában.

A Real Madrid az Espanyol vendége lesz: a hazai győzelem szorzója 12.00, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 1.30 az odds.

A Real Madrid egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a bajnokságot, míg az Espanyol egy győzelemmel és egy vereséggel rajtolt.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply