A Chelsea-re vadászik minden csapat

2015. September 10. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Eden Hazard
Eden Hazard szerint mindenki a bajnok ellen akar nyerni, a belga sztár a gyenge szezonkezdet ellenére is bízik a címvédésben.

A Chelsea a múlt szezonban simán nyerte a Premier League-t, ám formán kívül kezdte az új idényt. A londoni csapat előbb elbukta az angol Community Shieldet az Arsenallal szemben, majd négy bajnokin összesen csak négy pontot gyűjtött. Jose Mourinho együttese a bajnokságban már kikapott a Manchester Citytől és a Swansea-től is, így csak a 13. helyet foglalja el az angol legfelsőbb osztályban.

Angliában az elmúlt szezon legjobb játékosának választott Eden Hazard is elmarad egyelőre az elvárttól, Mourinho már megjegyezte, hogy többet vár tőle. A belga válogatott játékos tisztában van azzal, hogy a címvédő ellen minden gárda nagyobb erőbedobással készül és küzd.

“Nem könnyű bajnokként játszani, mert mindenki meg akar verni, minden csapat a te bőrödre pályázik. Az elmúlt szezonban rendkívülien játszottunk, ha idén megismételjük, nem lesz baj” – mondta Hazard.

A belga játékos szeretne megfelelni az elvárásoknak.

“Minden nap, minden meccsen és minden edzésen tanulok valamit. Az én feladatom, hogy gólokat szerezzek, és ezzel a csapatot a bajnoki címhez segítsem” – nyilatkozta Hazard.

A Chelsea szombaton az Everton otthonában javíthat: a liverpooliak sikerére a szorzó 4.20, a döntetlenre 3.50, a vendégek győzelmére 1.90.

Az Everton sem kezdett túl jól, mindössze egy ponttal szerzett többet a bajnoknál. Az elmúlt idényben a Chelsea mindkét meccsen verte az Evertont, idegenben 6-3-ra, hazai pályán 1-0-ra nyert.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply