Firminót dicséri Klopp

2016. January 15. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Jurgen Klopp
Sok gólos döntetlen született szerdán a Liverpool – Arsenal bajnokin, ezzel az egy ponttal a londoniak élen maradtak a Premier League-ben.

Az Anfield Roadon megrendezett találkozón Roberto Firmino a 10. percben már megszerezte a vezetést a hazaiaknak, de Arsene Wenger együttese Aaron Ramsey révén gyorsan kiegyenlített. A folytatásban is nagyon aktív volt a liverpooli brazil, aki a 19. percben duplázott, és további gólokat szerezhetett volna, ám végül Olivier Giroud révén újra kiegyenlített az Arsenal. A fordulás után a francia is megszerezte második gólját, amely azonban nem volt elég a győzelemhez, a hajrában Joe Allen alakította ki a 3-3-as végeredményt.

A döntetlen után a liverpooliak német mestere elégedetten nyilatkozott, és elsősorban a 24 éves brazilt emelte ki.

“Órákat tudnék beszélni róla, de ez természetes egy olyan jó játékos esetében, amilyen ő. Nagyon fontos volt a játéka az egész mérkőzésen, mindig azon jár az esze, hogyan tudná hasznossá tenni magát a pályán, és ez minden poszton sikerül neki” – mondta Klopp.

A döntetlennel az Arsenal megtartotta első helyét a tabellán, de a Tottenhamet legyőző Leicester City pontszámban beérte. A Liverpool maradt kilencedik, vasárnap a Manchester United ellen javíthat szintén hazai környezetben.

A Liverpool sikerére a szorzó 2.30, a döntetlenre 3.25, a Manchester United győzelmére 3.50. Arra, hogy Firmino a hétvégén is betalál az ellenfél kapujába, 3.50 az odds.

A Manchester United szintén 3-3-as döntetlent játszott az angol bajnokság hétközi fordulójában a Newcastle ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply