A Fiorentina ellen térhetnek vissza a Milan sérültjei

2014. October 9. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Diego Lopez
A hírek szerint Diego Lopez és Jeremy Menez is két hét múlva léphet pályára legközelebb, a spanyol kapus visszatérése csúszik, de a francia labdarúgó az előzetes várakozásokhoz képest korábban léphet pályára.

 

A Milan két, nyáron igazolt játékosa a bajnokságban az elmúlt hetekben sérült meg, míg Diego Lopez egy rossz mozdulatot követően combizom-sérülést szenvedett a Parma elleni győztes meccsen, addig Menez lágyéksérüléssel zárta a Chievo elleni összecsapást. Mindkét játékosra többhetes kihagyás várt, a jelek szerint egyszerre térhetnek vissza.

A Real Madridtól szerződtetett kapus visszatérését korábban az Európa-bajnoki selejtezők utánra várták a milánóiak, de a jelentések szerint a Verona elleni jövő heti összecsapáson Diego Lopez még nem lesz bevethető. A portás ugyan már edzésbe állhat a jövő héten, de visszatérésére várhatóan a Fiorentina elleni rangadón kerülhet csak sor.

Menez kapcsán éppen fordított a helyzet, többhetes kihagyást jósoltak a francia játékosnak, aki azonban megúszhatja két héttel, a jövő héten már Filippo Inzaghi keretével edzhet. Azt még nem tudni, hogy a Verona elleni meccsen a nyáron kinevezett vezetőedző megkockáztatja-e Menez játékát, de a Fiorentina ellen már egészen biztosan bevethető állapotban lesz.

Az ötödik helyezett Milan jövő vasárnap látogat a hatodik Verona otthonába: a hazai győzelem oddsa 3.60, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Verona hazai pályán 2-1-re verte a Milant, amely tavasszal a San Siróban 1-0-s sikerrel vágott vissza.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply