Filipe Luis is a Chelsea-be igazolt

2014. July 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Filipe Luis
A korábbi híreknek megfelelően Filipe Luis is megegyezett a londoniakkal, akik Diego Costa és Thibaut Courtois után már a harmadik kulcsembert csábítják el az Atletico Madridból.

 

A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Filipe Luist, aki hároméves szerződést írt alá az angol egyesülettel. A védő kapcsán már hetek óta írtak a szigetországi lapok a londoniak érdeklődéséről, Jose Mourinhónak nagyon tetszett a sikeres Atletico Madrid egyik legbiztosabb tagjának teljesítménye. A portugál menedzser a nyáron ingyen a Romához távozó Ashley Cole utódját kereste, és reményei szerint Filipe Luis megfelel ennek az elvárásnak.

Az átigazolás részleteiről egyelőre a két érintett klub nem adott tájékoztatást, ám az már biztos, hogy a brazil labdarúgó az ötös mezszámot kapja új csapatában.

“Ez több mint egy álom valóra válása. Én most lehetőséget kapok rá, hogy a Chelsea-ben és a Premier League-ben szerepeljek. Nagyon boldogan tekintek a jövőbe, és ígérem, hogy minden tudásommal a klubot fogom szolgálni” – mondta a brazil játékos szerződése aláírása után.

A Chelsea a nyáron valósággal kifosztja az elmúlt szezon sikercsapatát, hiszen azok után, hogy visszarendelte a Madridban kölcsönben szereplő belga válogatott kapust, Courtois-t, a héten bejelentette, hogy leigazolta Diego Costát és Filipe Luist is.

Arra, hogy a Chelsea nyeri a Premier League következő idényét, 2.87 az odds, míg a londoniak BL-sikerére 11.00 a szorzó. Mourinho csapata az angol bajnokság előző kiírásában harmadik lett.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply