Quagliarella visszatért a Torinóhoz

2014. July 19. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Fabio Quagliarella hároméves szerződést kötött nevelőegyesületével, az egykori olasz válogatott támadó négy év után hagyta el a Juventust a városi rivális kedvéért.

Fabio Quagliarella

A csatár 1999-ben a Torino színeiben kezdte meg profi karrierjét, majd 2005-ben elkezdte olaszországi vándorlását. Még a bikák szerződtetett játékosaként előbb kölcsönben a Fiorentinát és a Chietit erősítette, majd az Ascoli, a Sampdoria, az Udinese és a Napoli látott benne fantáziát. Végül 2010-ben került a Juventushoz, ahol ismét hosszabb időt töltött.

Quagliarella azonban az elmúlt négy évben nem tudott alapember lenni a torinóiaknál, Antonio Conte irányítása alatt leginkább a kispadon kapott helyet. A bajnoki címvédő edzőt váltott a nyáron, és Conte helyére Massimiliano Allegri került, ám a korábbi 25-szörös válogatott támadó ennek ellenére a váltás mellett döntött.

“Az FC Juventus hivatalosan bejelenti, hogy Fabio Quagliarella a Torinóban folytatja karrierjét, miután a két klub 3,5 millió euróban megegyezett a játékos játékjogáról” – szól a hivatalos bejelentés.

A hírek szerint a 30 éves támadó hároméves szerződést kötött nevelőegyesületével, és könnyen lehet, hogy a Torinóban fejezi be pályafutását.

Quagliarella az elmúlt három idényben három bajnoki címet ünnepelhetett a Juventusszal: arra, hogy a csatár a következő idényben a Torinóval is bajnok lesz a Serie A-ban, 401.00 az odds, míg a Juventus ismételt bajnoki elsőségére 2.20 a szorzó.

Az elmúlt idényben a Torino a hetedik helyen zárt a bajnokságban, de miután az előtte végző Parma nem kapott indulási jogot az UEFA-tól, így a torinóiak is képviselhetik az olasz színeket az Európa Ligában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply