Fergusonhoz hasonlították Garciát

2013. December 1. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia

James Pallotta, az olasz Serie A-ban szereplő AS Roma elnöke elégedett Rudi Garciával, legutóbbi nyilatkozatában a csapat vezetőedzőjét Sir Alex Fergusonhoz, az angol Manchester United legendás menedzseréhez hasonlította.

 

Pallottát egy kicsit a skótra emlékezteti Garcia, ám ettől függetlenül nem várja el a szakembertől, hogy sikert sikerre halmozzon – persze örülne neki, de nem ez a realitás. Amennyiben a dolgok továbbra is ilyen jól alakulnak a klubnál, mint most, úgy a francia hosszú távra is berendezkedhet, mert Pallotta nagyon megkedvelte a stílusát.

Az üzletember szavai büszkeséggel töltik el Garciát, akit motiválnak a dicséretek, még ennél is jobb és odaadóbb munkára sarkalják.

“Ezek azok a dolgok, amik még inkább ösztönöznek” – mondta a francia Lille korábbi edzője. “Ez nem csak nekem, de a Romának is jó, és ez a legfontosabb. Igazán boldog vagyok, hogy itt lehetek, és ennél a fantasztikus klubnál dolgozhatok. Jó kapcsolatot ápolok a vezetőkkel és a játékosokkal is. A biztos, őszinte gazdasági háttér mellett a minőségi munkavégzés is nagyon fontos. Elengedhetetlen a jó kapcsolattartás, nálunk pedig ez megvan.”
Tíz győztes bajnoki mérkőzés után a Roma az utóbbi három meccsén egyaránt döntetlent játszott – joggal állíthatjuk, hogy nem három pontot nyertek a “farkasok”, hanem hatot buktak. Garcia bízik övéiben, és reméli, hogy a kisebb nyomás ellenére az Atalanta otthonában sikerül begyűjteniük a három bajnoki pontot. A vezetőedző hozzátette, annak is örül egy kicsit, hogy nem ők állnak az élen, és bár minél előrébb szeretnének zárni a szezon végén a pontvadászatban, nem a scudetto a cél.

Az Atalanta hazai győzelmét 4.33 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég rómaiak sikerére pedig 1.85 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply