A Valencia kapusa szerint nincs gyenge védelmük

2013. December 1. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Alves

Hiába a sok kapott gól, Diego Alves, a Valencia brazil válogatott kapusa szerint együttese védelme nem gyenge, nincsenek védekezésbeli problémáik. Az eddigi statisztikák nem ezt támasztják alá.

 

Csütörtökön a Valencia 1-0-s győzelmet aratott az Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában a Swansea City vendégeként, így bebiztosította első helyét a kvartett élén. Bár a “Los Che” azon az összecsapáson nem kapott gólt, a spanyol La Ligában 14 mérkőzést követően mínusz ötös gólkülönbséggel áll: a védelem 23 alkalommal kapitulált.

“Mindenkinek megvan a maga véleménye, de nem hiszem, hogy problémánk lenne a védelmünkkel” – mondta a hétszeres válogatott portás még a Swansea elleni találkozót követően. “Mi is alakítunk ki helyzeteket, ahogy az ellenfelek is, ettől függetlenül én nem hiszem, hogy gyenge védelmünk lenne, nincs nagy gond hátul.”

Azt maga Diego Alves sem tagadta, hogy kisebb gödörben van az együttes, de bízik abban, hogy a kemény munkának idővel meglesz az eredménye, és sikerül megindulniuk felfelé a tabellán.

“Minden egyes mérkőzés után leülünk és kielemezzük a találkozón nyújtott teljesítményünket” – árulta el a 28 éves kapus. “Önkritikusak vagyunk magunkkal szemben, minden hibát igyekszünk kijavítani. Keményen edzünk, dolgozunk azért, hogy kilábaljunk ebből a szituációból, és tudjuk is a megoldást.”

A Valencia vasárnap az Osasunát látja vendégül. Amíg a hazaiak 17, addig a vendégek 13 pontot gyűjtöttek eddig, de bukmékereink szerint a “denevérek” számítanak az abszolút esélyeseknek, győzelmük 1.40 szorzóval játszható meg. A döntetlenre 4.50, a pamplónaiak sikerére pedig 8.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply