Véget ért Aogo szezonja

2013. December 1. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Dennis Aogo

A német Bundesligában szereplő Schalke védője, Dennis Aogo az idei szezonban már biztosan nem lép pályára keresztszalag-szakadása miatt, melyet a héten szenvedett el egy edzésen.

 

A Hamburgtól kölcsönvett német válogatott játékos állapotáról a Schalke saját honlapján keresztül adott tájékoztatást. Aogo a közlemény alapján a héten sérült meg egy edzésen, miközben a csapat a Stuttgart elleni hétvégi bajnoki mérkőzésre készült. Az összecsapást végül a gelsenkircheniek 3-0-ra megnyerték, Szalai Ádám kezdőként kapott lehetőséget.

 

A Karlsruhe-ben született Aogo a Bulacherben kezdett el játszani, majd igazolt a Karlsruhe SC-hez, de még nagyon fiatalon továbbkerült a Waldhofhoz majd a Freiburghoz. Utóbbinál mutatkozott be a Bundesligában, a Hamburg azonban 2008-ban megvásárolta 1.3 millió euró ellenében. Az északiaknál öt szezont húzott le alapemberként, idén viszont kölcsönbe a Schalkéhoz került egy évre.

Kedden már kupamérkőzés vár a “kékekre”, Szalaiék a szintén élvonalbeli Hoffenheimet fogadják a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A Schalke győzelmére 1.80 az odds, míg a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére pedig 4.00 szorzóval lehet fogadni.

A Hoffenheim egy gólokban gazdag mérkőzést játszott szombaton, hazai pályán 4-4-es döntetlent ért a Werder Bremennel szemben. A TSG kétszer is vezetett már kettővel, a Werdernek mégis sikerült a pontszerzés, az utolsó gól ráadásul a hosszabbításban esett.

Az utóbbi időben a Schalke és a Hoffenheim meccsein is sok találat születik. Szeptemberben 3-3 lett az eredmény, a TSG volt a pályaválasztó, de amikor a Schalke volt otthon legutóbb, 3-0-ra nyert könnyedén.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply