Fellaini sürgeti Martialt

2016. February 1. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Anthony Martial
Marouane Fellaini, a Manchester United játékosa figyelmeztette csapattársát, Anthony Martialt: jövőre még keményebb idény vár rá a Premier League-ben.

Óriási összeget, 80 millió eurót fizetett a szezon elején az MU a francia bajnokságban szereplő AS Monacónak Martialért. A csupán 20 éves csatár gyorsan beilleszkedett, kilenc gólja és hét asszisztja már most van a bajnokság, Fellaini szerint mégis az lenne a legjobb, ha még magasabb szintre tudna kapcsolni.

“Jó játékos válhat belőle, de ahhoz még fejlődnie kell” – fogalmazott a belga válogatott. “Remek képességekkel megáldott játékos, hiszen gyors, jól tud cselezni és mindig veszélyes. Fiatal még, szóval csak tovább kell dolgoznia, hogy még jobb legyen. Jól beilleszkedett, imád itt edzeni, játszani a Premier League-ben. Szóval ez mind jó neki és a klubnak, jövőre viszont az egész liga jobban fogja már őt ismerni. Ugyanakkor megvan a tehetsége hozzá, hogy azt a lépcsőfokot is sikerrel vegye.”

Pénteken a manchesteriek a Derby County otthonában nyertek az FA-kupa 4. fordulójában, a mérkőzés legjobbja pedig Martial volt. A hatszoros francia válogatott kedd este a Stoke City ellen bizonyíthatja ismét tehetségét. Csapatának szüksége van a győzelemre, hiszen a tabella-4. Tottenham Hotspur öt ponttal előzi meg, míg a 11. Crystal Palace mindössze hat pontra van tőle.

A Stoke-ra mostanában rájár a rúd: a Ligakupa elődöntőjének a visszavágóján ugyan ledolgozta hátrányt a Liverpool otthonában, a tizenegyes párbajban alulmaradt, majd néhány nappal később a Palace ejtette ki az FA-kupából.

A Manchester United győzelmére a szorzó 1.72, míg a döntetlenre 3.75, a vendég Stoke City sikerére pedig 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply