A Real ajánlatát elutasították

2016. February 1. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Zinedine Zidane
Sikertelenül járt a Real Madrid az átigazolási piacon, hiszen a 21 éves Martín Benítezért tett ajánlatát elutasította az argentin bajnokságban szereplő Independiente.

Azt nem tudni, hogy a Real mekkora összeget ajánlott Benítezért, hiszen ezt a felek nem hozták nyilvánosságra, de az Independiente igazgató-helyettese megerősítette a spanyolok megkeresését. A dél-amerikaiak viszont nem adják el fiatal tehetségüket, méghozzá azért, mert a Real csak tovább adná őt egy harmadik klubnak, hogy még több tapasztalatot szerezzen.

“Benítez nagyon fontos tagja a mi csapatunknak” – fogalmazott Noray Nakis az AS című spanyol sportnapilapnak. “Nem fogadtuk el a Real Madrid ajánlatát csak azért, hogy aztán kikölcsönözzék egy másik együttesnek tapasztalatszerzés céljából, mert a spanyolok ugyanis ezt szerették volna. Benítezben rengeteg potenciál van, és ha túl is adunk rajta, az akkor lesz, amikor új csapatában meghatározó játékos tud lenni.”

Benítez a 2011/12-es szezonban került fel az első keretbe, és az idei szezonban rendre élvezi Mauricio Pellegrino vezetőedző bizalmát.

A Realnak valóban az lehetett a többszörös argentin utánpótlás-válogatottal a célja, hogy kölcsönbe adja egy másik klubnak, mert jelenlegi keretében olyan remek támadók játszanak, mint Cristiano Ronaldo, Gareth Bale vagy Karim Benzema.

A “királyiak” vasárnap este az Espanyolt fogadják a bajnokság 22. fordulójában. Mivel szombaton a Barcelona legyőzte az Atletico Madridot, így Zinédine Zidane csapatának mindenképpen be kell gyűjtenie a három pontot, hogy még jobban ne szakadjon le a listavezetőtől. A tabellát jelenleg a Barcelona 51 ponttal vezeti, előnye hét pont a Reallal szemben.

A Real Madrid győzelmére a szorzó 1.083, míg a döntetlenre 12.00, a vendég Espanyol sikerére pedig 23.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply