Elégedett Klopp a fiatalokkal

2016. February 1. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jordon Ibe
Elismerően beszélt fiatal játékosairól Jürgen Klopp, akik közül többen is kezdőként kaptak lehetőséget szombat este a West Ham United elleni FA-kupa mérkőzésen.

Brad Smith, Cameron Brannagan, Kevin Stewart és Joao Carlos Teixeira kezdőként lépett pályára az FA-kupa 4. fordulójában, míg Sheyi Ojo és Jerome Sinclair csereként kapott lehetőséget Klopptól. A mérkőzés 0-0-s végeredménnyel ért véget, de egy kis szerencsével a hazai csapat akár győzelmet is ünnepelhetett volna. Kilenc nap múlva így a liverpooliaknak el kell utazniuk Londonba a megismételt összecsapásra, és könnyen elképzelhető, hogy akkor is a fiatalok lesznek reflektorfényben.

“Nagyon jól szerepeltek a srácok” – értékelte az eddig kevesebb lehetőséget kapó labdarúgói teljesítményét Klopp. “Öt héttel ezelőtt Kevin még a Swindon Townnál volt kölcsönben, de alig játszott. Brad rengeteget fejlődött, ami bizakodásra ad okot. Sheyi csak néhány percet kapott, de bizonyította, van benne potenciál, ahogy Jerome is. Ezek a srácok tehetségesek, és ezt már korábban is mondtam. De nem elég csak tudni, bizonyítaniuk is kell, és azt hiszem, ez sikerült is nekik.”

A német szakember az interjúja közben elmondta, valószínűleg hasonló összetételben fognak pályára lépni február 9-én is a West Ham ellen, hiszen Ligakupa-döntő, Európa Liga- és bajnoki meccs is vár az együttesre a következő hetekben – emiatt pedig muszáj pihentetni a kulcsjátékosokat az amúgy is rengeteg sérültet a soraiban tudó gárdának.

Kedd este a bajnokság 24. fordulójában lesz érdekelt a Bogdán Ádámot is a soraiban tudó Liverpool, ellenfele a listavezető Leicester City lesz idegenben. A „rókáknak” 13 ponttal többet sikerült szerezniük, így ha a vendégek jövőre ott akarnak lenni a Bajnokok Ligájában, mindenképpen nyerniük kell.

A Leicester City győzelmére a szorzó 2.62, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Liverpool sikerére pedig 2.87.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply