Felállt a padlóról a Barcelona

2013. December 23. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Pedro Rodriguez

A spanyol bajnokság címvédője kétgólos hátrányból szerezte meg a három pontot a Getafe otthonában, a triplázó Pedro reméli, hogy csapata 2014 elején ott folytatja, ahol az idei évet zárta.

 

A Barcelona meglehetősen tartalékosan lépett pályára a spanyol bajnokság 17. fordulójában, a sérült Lionel Messi mellett az eltiltott Neymar sem erősíthette a katalánokat. A Getafe gyorsan kihasználta a vendégek bizonytalanságait, és a 15. percben már 2-0-ra vezetett. Azonban Tata Martino együttese lassan éledezett a sokkból, és Pedro vezetésével még az első félidőben fordított. Pedro mesterhármassal és gólpasszal zárta az összecsapást, a Barcelona pedig végül fölényesen, 5-2-re győzött. A megszerzett három ponttal a Barcelona visszaszerezte a tabella első helyét az Atletico Madridtól.

A katalánok az Athletic Bilbao elleni vereséget követően öt meccset nyertek zsinórban, a madridi bajnoki hőse pedig reméli, hogy csapata 2014 elején ott folytatja, ahol az idei évet zárta.

“Elégedett vagyok a teljesítményemmel, igyekeztem kihasználni a bizonyítási lehetőséget. A győzelem kulcsa a csapat hozzáállása volt” – elemezte a vasárnapi meccset Pedro.

“Jó eddig a szezonunk, elsők vagyunk a bajnokságban, és a kupában, valamint a BL-ben is továbbjutottunk. Elégedettek vagyunk, reméljük, az új évet is ilyen eredményesen sikerül kezdeni” – tette hozzá a Barcelona támadója.

A gránátvörös-kék alakulat 2014 első meccsét az Elche ellen játssza a bajnokságban: a Barcelona győzelmének az oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, a 14. helyezett Elche sikerére 21.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply