Falcao már az Arsenal ellen visszatérhet

2014. November 12. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Radamel Falcao
Radamel Falcao súlyos térdsérülése után lábadozott a szezon elején, az utóbbi időben viszont vádlisérülés miatt nem léphetett pályára.

 

A kolumbiai csatárt a nyári átigazolási időszak utolsó napján igazolta le a Manchester United, amely egy évre kölcsönbe kapta meg Falcao játékjogát, de opciós joggal rendelkezik a végleges szerződtetés kapcsán. A támadó ugyan idén alig játszott, mert januárban súlyos térdsérülést szenvedett és még a vb-t is kénytelen volt kihagyni, ennek ellenére nagy reményekkel várták az Old Traffordon.

Azonban a kolumbiai fizikailag nem elég felkészült egyelőre a Premier League megterheléseire, Louis van Gaal nem számíthatott rá rendszeresen. A csatár összesen csak öt meccsen lépett pályára eddig a manchesteriek színeiben, mindössze háromszor volt kezdő, gólt pedig egyet szerzett, még az Everton elleni bajnokin.

A labdarúgó immár zsinórban három meccset hagyott ki, a klub bejelentése szerint ezúttal vádlisérüléssel bajlódik. A holland menedzser reméli, hogy a csatár ismét pályára léphet az angol pontvadászat következő körében, amikor az Arsenal lesz a Manchester United ellenfele.

A holland szakember ugyanakkor azt is elárulta, hogy Jonny Evans, Rafael és Phil Jones még nem kész a visszatérésre, de közülük talán többen is leülhetnek majd a kispadra a londoniak elleni meccsen.

A két csapat elmúlt öt londoni bajnokijából csak egyet nyert meg az Arsenal, kétszer döntetlen született, kétszer pedig a Manchester United nyert idegenben.

Az Arsenal győzelmének az oddsa 2.30, a döntetlenre 3.40, a Manchester United sikerére 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply