Falcao beilleszkedett a Manchester Unitednél

2015. January 7. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Radamel Falcao
A kolumbiai csatár lehűtötte a kedélyeket a róla szóló pletykák kapcsán, Radamel Falcao kijelentette, hogy jól érzi magát az Old Traffordon, ezért nem távozik.

 

A kiváló csatár rossz évet zárt, amelynek elején még a Monaco játékosaként olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy kénytelen volt kihagyni a félévvel később megrendezett világbajnokságot is. A brazíliai vb-ről nagyon hiányzott a kolumbiai válogatottból, amely azonban nélküle is bizonyítani tudott.

Annak ellenére, hogy sérült volt még a nyár elején is, a Manchester United látott fantáziát a leigazolásában. Az ősz folyamán azonban Louis van Gaal nem számíthatott Falcao játékára folyamatosan, a futballista eleinte térdével, később vádlijával bajlódott. A támadó összecsen hétszer volt kezdő a bajnokságban, összesen pedig 15 meccsen lépett pályára, három gólnál jár.

Személye kapcsán állandósultak a pletykák az ősz folyamán sokan biztosra vették a távozását. A támadó azonban most kijelentette, hogy nincs alapja a híreszteléseknek, mindenképpen marad Manchesterben.

“Nagyon komoly támogatást kapok a klubtól a csapattársaktól, mindent megkapok, amire szükségem van, sikerült beilleszkednem. Ráadásul az angol foci jobban s fekszik, mint a francia, sokkal vonzóbb a számomra” – jelentette ki Falcao, aki november végétől állandósítani tudta helyét a csapatban, decemberben már öt meccsen lépett pályára, és tagja volt a Stoke City elleni bajnokin a kezdőnek, sőt, az év első tétmeccsén gólt is szerzett.

A harmadik helyezett Manchester Unitedre a negyedik Southampton elleni hazai bajnoki vár vasárnap: a manchesteri győzelem oddsa 1.80, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply