Gerrard Hendersonnak adná a kapitányi karszalagot

2015. January 7. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Steven Gerrard
A nyáron távozó csapatkapitány szerint Jordan Henderson érdemelné meg az elismerést, Steven Gerrard szerint a középpályás tökéletes példakép.

 

Steven Gerrard sokak meglepetésére nem a Liverpoolban fejezi be a karrierjét, ahogy azt sokan előzetesen gondolták, a klublegenda ugyanis a szezon végén elhagyja az Anfield Roadot. A kiváló középpályás szerződése a szezon végén lejár, és a 34 éves labdarúgó úgy döntött, hogy nem hosszabbít nevelőegyesületével, amelynek színeiben közel 24 évet szerepelt. Az első jelentések szerint Gerrard az Egyesült Államokat választotta, a hírek arról szólnak, hogy a középpályás David Beckham egykori klubjához, a Los Angeles Galaxyhoz szerződik.

Ezzel természetesen nyitottá vált a kapitányi kérdés is az angoloknál, de Gerrardnak lenne ötlete arra, hogy kiérdemli meg utána a csapatkapitányi feladatok ellátását.

“Egészen biztos vagyok benne, hogy Jordan Henderson remek kapitány lenne. Ő egy igazi profi, aki példát mutat mindenkinek minden egyes edzésen és meccsen. Rengeteget fejlődött az utóbbi években, egészen remek kapitánya lehetne a csapatnak. Nagyon tisztelem azt, amit elért, és tudom, hogy a klubnál mindenki így van ezzel. Ő egy fantasztikus játékos, aki tökéletesen alkalmas a kapitányi karszalag viselésére” – jelentette ki Gerrard.

A 8. helyezett Liverpool szombaton a 14. Sunderland otthonába látogat az angol bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 4.00, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 1.95 a szorzó.

A két csapat decemberben játszott őszi összecsapása gólnélküli döntetlent hozott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply