A Milan a Liverpoolból igazol

2015. January 7. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Mindkét egyesület bejelentette, hogy Suso a nyártól a Milanban folytatja, az olasz gárda egy szezonra kölcsönbe szerzi meg a spanyol labdarúgó játékjogát.

 

A Milan már hosszabb ideje figyeli a még mindig csak mindössze 21 éves támadó középpályást, akit azonban eddig nem tudott megszerezni az Anfield Roadról. Az angol egyesület 2010-ben igazolta le Susót, aki 17. születésnapján írhatta alá első profi szerződését az angolokkal.

Azonban a fiatal játékos az elmúlt szezonokban nem került közelebb a kezdőhöz, három idény alatt mindössze 14 bajnokin lépett pályára. Ugyanakkor a Liverpool nem szeretne végleg megválni a tehetséges középpályástól, aki már az elmúlt szezont is kölcsönben töltötte, hazájában az Almeria foglalkoztatta egy évig.

A Milan eredetileg már a januári átigazolási időszakban szerette volna megszerezni Susót, de a Liverpool vezetősége csak az idény végén hajlandó elengedni a labdarúgót, aki így a tervek szerint júliusban csatlakozhat a piros-feketék keretéhez.

A milánóiak kapcsán több pletyka is kering, állítólag Adriano Galliani még a télen szeretné alaposan megerősíteni a keretet, hogy a kitűzött célok elérésére egyáltalán maradjon esély a tavaszi szezonban. A hírek szerint Mario Suarez, John Obi Mikel vagy Thiago Motta érkezhet még januárban Allegri keretéhez.

A Milan 2015 első bajnokiján hatalmas lehetőséget puskázott el a felzárkózásra, miután hazai pályán 2-1-re kikapott a Sassuolótól. A Milan így maradt a 7. a tabellán, míg a Sassuolo két pontra megközelítette a milánóiakat a tabellán.

A hétvégén a 14. helyezett Torino vár a Milanra: a torinóiak szombati sikerének az oddsa 2.70, a döntetlenre 3.20, a milánóiak győzelmére 2.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply