Esélytelennek érzi magát a Dnipro

2015. April 16. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Hazai pályán, az ukrán Dnipro ellen minden esélye megvan arra az FC Bruges labdarúgócsapatának, hogy továbbra is megőrizze veretlenségét az Európa Liga 2014-15-ös idényében. A belgák nem panaszkodhatnak a szerencsére, hiszen úgy jutottak el a negyeddöntőig, hogy igazán komoly ellenféllel nem találták magukat szembe.

Generic

A selejtezőben a dán Bröndbyt, majd a svájci Grashopperst verték oda-vissza, a csoportkörben az olasz Torino, a finn HJK Helsinki, a dán Köbenhavn ellen nem volt nehéz megőrizni a veretlenséget, aztán az egyenes kieséses szakaszban a harmadik dán ellenfél, az Aalborg is pórul járt, és a következő körben a török Besiktas is kettős vereséggel esett ki.

“Sajnos sok sérültünk van, ezért nem lesz könnyű kijelölni a kezdőcsapatot. De megpróbálkozunk a lehető legjobb összeállításban, és reméljük, lesz esélyünk. Három fronton játszunk, nem lesz könnyű” – nyilatkozta a hazaiak edzője, Michel Preud’homme.

A szakember hozzátette, a Dnipro megérdemelten jutott be a legjobb nyolc közé. “Az első dolog, amit mondtam a játékosaimnak az volt, hogy ne higgyék, hogy ez egy rossz csapat. Az Ajax és az Olimpiakosz kiverése nem volt a véletlen műve. Első ránézésre mondhatnánk, hogy a két nagycsapat rossz napokat fogott ki, de igazából az ukránok erőltették rájuk az akaratukat.”

A hazaiaknál Björn Engels, Thomas Meunier, Oscar Duarte és Felipe Gedoz sérült, a vendégeknél a két térdsérült, Ondrej Mazuch, illetve Roman Zozulja marad ki, de kérdéses a brazil csatár, Matheus Nascimento játéka is.

A Dnipro edzője, Miron Markevic továbbra is azt állítja, büszke ugyan csapatára, de semmi esély nincsen arra, hogy megnyerjék az Európa Ligát. “Igaz, azt sem hitte el senki, hogy eljuthatunk a negyeddöntőig. A Bruges nagyon szervezett, kompakt csapat erős védelemmel, nem véletlen, hogy veretlenek még a sorozatban. A legjobb teljesítményünkre lesz szükség.”

A Bruges hazai győzelmére 23/20 az odds, a döntetlenre 12/5, míg a Dnipro sikerére 11/4 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply