Emanuele Giaccherini álma a Chelsea

2016. July 8. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Emanuele Giaccherini
A Sunderland játékosa, Emanuele Giaccherini valószínűleg klubot vált a nyáron, de még ő maga sem tudja, hová igazol. Csak annyit tudni, hogy legszívesebben a Chelsea-t választaná, ha Antonio Conte hívná őt.

Kiváló teljesítményt nyújtott a nyári Európa-bajnokságon a negyeddöntőig menetelő olasz válogatott középpályása, Emanuele Giaccherini. A legutóbbi szezont a Bolognánál kölcsönben töltő futballista beválogatása a keretbe sokakat meglepett, ő azonban meghálálta Conte bizalmát, és remek megmozdulásokkal vétette magát észre. Bár már 31 éves, mégis sorban állnak a klubok az aláírásáért – így a Bologna, a Torino és a Fiorentina is.

A széleken és a középpályán is bevethető futballista azonban legszívesebben maradna Angliában, de nem a Sunderlandben, hanem a Chelsea-ben folytatná karrierjét, ahol Conte heteken belül megkezdi a munkát.

“Hogy van-e már megállapodás a Torinóval? Nem, még nincs” – mondta Giaccherini menedzsere, Furio Valcareggi a GazzaMercatónak. “Voltak már megkeresések, érdeklődnek folyamatosan. A Torino már puhatolózott a vásárlással kapcsolatos feltételekről, de ugyanez elmondható a Bolognáról és a Fiorentináról is. Mind a három klub benne van a pakliban, a Chelsea pedig még mindig egy álom.”

Nem elképzelhetetlen, hogy a londoniak több olasz is szerződtetni fognak a nyáron, és bár Giaccherini már nem a jövő embere, nagy segítsége lehet annak a Chelsea-nek, amely az előző kiírást pocsékul teljesítette, így az előttünk álló szezonban nem indulhat egyetlen európai kupasorozatban sem.

Giaccherini piaci értékét a transfermarkt.de négymillió euróra becsüli, szerződése még egy évig köti őt a “fekete macskákhoz”.

Arra, hogy a Chelsea megnyeri a 2016/17-es bajnoki kiírást a szorzó 7.50, míg a Leicester City címvédésére 29.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply