Elhagyhatja a Barcelonát Ter Stegen

2016. March 26. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Marc-Andre Ter Stegen
Marc-Andre Ter Stegen, a Barcelona 23 éves kapusa nem elégedett a jelenlegi helyzetével, szeretne több játéklehetőséget kapni a katalánoknál.

Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője az idény során a csapat bajnoki mérkőzésein Claudio Bravót tekintette az első számú kapusnak, míg a spanyol kupában és a Bajnokok Ligájában Ter Stegen védett. Könnyen lehet, hogy a 23 éves német kapus a létező összes trófeát megnyeri a szezonban, ennek ellenére távozna a Barcából, ha nem kap több lehetőséget a játékra.

“Meg akarom tenni a következő lépést, és többet védeni. A helyzet kristálytiszta: ha semmi sem változik, beszélnünk kell a klubvezetéssel. A szezon végére mintegy huszonöt meccsem lesz, ami nem kevés, de visszatérve a válogatottból ismét a kispadra kényszerülök a Real Madrid elleni rangadón. Huszonöt mérkőzés nekem nem elég egy idényben” – jelentette ki Ter Stegen.

A téli átigazolási időszakban Ter Stegent a Liverpoollal hozták hírbe, állítólag Jürgen Klopp német kapus szerződtetésében gondolkozik, és őt vinné a vörösökhöz. A kapus a pletykákról azt nyilatkozta, hogy vannak érdeklődések iránta, de nem siet döntése meghozatalával.

A listavezető Barcelona április 2-án fogadja a Real Madridot bajnoki mérkőzésen. A hazai sikerre a szorzó 1.55, a döntetlenre 4.50, a riválistól 10 ponttal lemaradva, harmadik helyen álló madridiak sikerére 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply