EL: Swansea-Napoli a legjobb 32 között

2013. December 16. Monday in Hírek, UEFA Európa Liga

Az Európa Liga hétfői sorsolásán a Swansea az olasz Napolit kapta ellenfélül, Gulácsi Péter Salzburgja az Ajax, Köteles László klubja, a Genk az Anzsi Mahacsakala ellen készülhet.

 

Gianluigi Buffon

A Juventus is a második számú sorozatban szerepel tavasszal.

Az Európa Liga legjobb 32 csapat közötti párosítások sorolását az UEFA nyoni központjában rendezték, a csapatok neveinek kihúzásában Ciro Ferrara, a 2013–2014-es kiírás döntőjének nagykövete segédkezett. Az első kisorsolt gárda az edzőváltáson áteső Tottenham volt, az angolok ellenfele az ukrán Dnipro lesz.

A Betis a Rubin Kazany, a Swansea a Bajnokok Ligájából kiesett Napolit kapta ellenfélül. A Juventus szintén a legrangosabb európai kupasorozatból került az Európa Liga mezőnyébe, az olasz bajnok a török Trabzonsporral csap össze az egyenes kieséses szakasz első körében. A Maribor a Sevillát, a Plzen a Sahtar Donyecket kapta ellenfélül.

Az ukrán Odesszát a Lyonnal sorsolták össze, a Lazio a Ludogerec, az Esbjerg a Fiorentina, az Ajax pedig Gulácsi Péter csapata, a Salzburg ellen készülhet. Az izraeli Maccabi Tel-Aviv a Baselt, a Porto az Eintracht Frankfurtot, az Anzsi Köteles László klubját, a belga Genket kapta ellenfélül, a Dinamo Kijev mellé a Valenciát sorsolták, a PAOK a Benficát, a Liberec a holland AZ-t kapta ellenfélül.

A Tottenham végső győzelmére 8.00 az odds, a Juventus diadalára 5.00 a szorzó, a Napoli elsőségére 10.00, a Porto aranyérmére 21.00 szorzóval lehet fogadni.

Európa Liga, párosítás a legjobb 32 között:

Az első mérkőzéseket az elöl álló csapatok otthonában rendezik február 20-án, a visszavágókra egy héttel később, február 27-én kerül sor.

 1. Dnipro (ukrán)–Tottenham (angol)
 2. Betis (spanyol)–Rubin Kazany (orosz)
 3. Swansea (angol)–Napoli (olasz)
 4. Juventus (olasz)–Trabzonspor (török)
 5. Maribor (szlovén)–Sevilla (spanyol)
 6. Plzen (cseh)–Sahtar Doneck (ukrán)
 7. Csornomorec Odessza (ukrán)–Lyon (francia)
 8. Lazio (olasz)–Ludogorec (bolgár)
 9. Esbjerg (dán)–Fiorentina (olasz)
 10. Ajax (holland)–Salzburg (osztrák)
 11. Maccabi Tel-Aviv (izraeli)–Basel (svájci)
 12. Porto (portugál)–Eintracht Frankfurt (német)
 13. Anzsi Mahacskala (orosz)–Genk (belga)
 14. Dinamo Kijev (ukrán)–Valencia (spanyol)
 15. PAOK (görög)–Benfica (portugál)
 16. Liberec (cseh)–AZ (holland)

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply